TULEVAT WORKSHOPIT


Tulevat kaikille avoimet työpajat ja kurssit (selaamalla alaspäin löydät tarkemmat infot kaikista pajoista):

Jos haluat reaaliajassa kaikki uusien työpajojen tiedot itsellesi, käy liittymässä Facebookissa Olivia Rougen classes & workshops-ryhmään: TÄÄLTÄ 

Vuosi 201813.8 Burleskin kokeilukerta Orivedellä, 5€/hlö

3.9 Tanssistudio Razzmatazzin syyslukukausi alkaa! Ilmoittaudu mukaan osoitteessa: http://www.razzmatazz.fi/tanssitunnit/ilmoittautuminen/
9.9 Olivia Rouge workshops, Lappeenranta, 30€/50€
3.9-12.11 Burleskin viikkotunnit Orivedellä, 120€/kausi
15.9 Sensual saturday, 25€/40€/hlö TÄYNNÄ!!!
7.10 Where do I even begin?, 30€/hlö
7.10-18.11 Coaching classes, 175€/hlö
4.11 Pin-up posing, 35€/hlö


Vuosi 2018

 Burleskin kokeilukerta
13.8.2018 klo 19-20
Kiwilinna, Keskustie 31, 2krs, Orivesi

Orivedellä tapahtuu!

Tarkoituksena olisi aloittaa syksyllä 2018 Orivedelle ensimmäistä kertaa koskaan viikottaiset burleskitunnit ja nyt sinulla on mahdollisuus tulla kokeilemaan lajia edukkaasti!

13.8.2018 järjestetään siis burleskin kokeilukerta, johon voit osallistua huokeaan 5€/hlö hintaan. Tunnilla otetaan pintaraapaisu lajiin ja kerrotaan mitä syksyn tunnit pitävät sisällään.

Kokeilukerralle mieluiten otetaan ilmoittautumisia vastaan, jotta voimme taata mahdollisimman monelle kiinnostuneelle paikan tunnilta eikä käännyttää ketään ovella pois :)

Ilmoittaudu siis mukaan sähköpostitse oliviarouge@gmail.com ja kirjoita otsikkoon BURLESKIN KOKEILUKERTA ORIVESIBurleski viikkotunnit Orivedellä
3.9-12.11.2018

Lämpimästi tervetuloa mukaan viikottaisille burleskitunneille Orivedellä!

Nyt on mahdollisuus kaikille burleskista kiinnostuneille osallistua syksyllä 2018 burleskikurssille, joka koostuu 10 tunnista.
Burleskikurssin ajankohta on maanantaisin klo 19-20 3.9 alkaen!

Kurssilla opettelemme burleskin alkeita, niin liikekieleltä kuin burleskin olemukseltakin, sekä tutustumme hieman burleskin historiaankin. Tunnit koostuvat lämmittelystä, tekniikkaharjoituksista ja koreografian tekemisestä. Vaikka tunneilla liikutaan ja tanssitaan, kuuluu tunteihin myös erilaisia improvisaatio- ja eläytymisharjoituksia.
Koitan järjestää vuoden loppuun jonkinlaisen mahdollisuuden myös esiintymiseen ryhmänä! Esitykseen osallistuminen ei ole mitenkään edellytys, että tunneilla voi käydä 😊

Sitten faktat:
Aika: maanantaisin 3.9-12.11 klo 19-20 (ma 24.9 ei tuntia)
Paikka: Wanha Kivilinna, Keskustie 31 2. krs, Orivesi
Hinta: 120€ /hlö (myös osamaksumahdollisuus!)
Ilmoittautuminen: sähköpostitse osoitteeseen oliviarouge@gmail.com, otsikkoon BURLESKIN VIIKKOTUNNIT, ORIVESI. Ilmoittautumiset 23.8.2018 mennessä!!!
Ilmoittautuminen on SITOVA ja kurssimaksun saa takaisin ainoastaan lääkärintodistuksella.


Tunnit ovat K18!

Kurssille mahtuu 15 osallistujaa, kurssi järjestetään jos osallistujia on 8.Burleskinstituutti esittää: Olivia Rouge workshop madness!

Tampereen oma turbohahmo, Olivia Rouge saapuu itäiseen suomeen pitämään burleskin superpäivää! Luvassa kaksi hyvin erilaista työpajaa, toinen enemmän luentomainen ja toinen todellisen hikinen rykäisy.
Voit osallistua joko molempiin tai vain toiseen työpajaan.

BEHIND THE SCENES - WORKSHOP – klo 12:00

Tämä kurssi sopii niin aloittelevalle, harkitsevalle kuin myös jo esiintyvälle, miehille, naisille, KAIKILLE burleskista viehättyneille!

Tunneille ei tarvitse pukeutua mitenkään erityiseisesti (tai siis jos haluaa niin toki!) emme pidä liikunnallista/koreografia-kurssia. Pääasiassa siis istumme ja juttelemme, eli muistiinpanovälineet voi toki ottaa mukaan.

Kurssilla saat vinkkejä ja neuvoja mm. seuraavien osa-alueiden osalta:
- itsensä markkinointi tuottajan näkökulmasta + etiketti
- asujen do's & dont's
- musiikin käyttö esityksissä
- hahmon luonti
+ jos on paljon vasta-alkajia, niin voimme käydä myös läpi mistä aloittaa-tyyppisiä asioita.

Lisäksi käytämme aikaa lopuksi myös aikaa halutessanne numeroiden läpikäyntiin ja voitte kysellä Olivialta mieltä askarruttavia asioita, liittyivät ne sitten vaikka esiintymisasuun tai vaikka Olivian kissoihin... :)

LOVE YOURSELF – klo 14:00

Tule tutustumaan burleskin maailmaan tässä hauskassa, inspiroivassa ja ennen kaikkea avoimessa työpajassa! Tällä kurssilla painotetaan erityisesti body loven sanomaa, eli jokainen vartalo on kaunis ja sitä tulisi rakastaa, korostaa ja arvostaa.

Tunti sopii ihan burleskia ensimmäistä kertaa kokeileville, mutta koreografia saattaa tuntua myös haastavalta, mutta rohkeasti mukaan vaan! Tunnin aikana harjoittelemme hieman kävelyitä, kokeilemme hieman burleskin liikekieltä ja teemme lopuksi hieman asenteellista koreografiaa korostaen vartalorakkautta. Tunti on avoin kaikille 18-vuotta täyttäneille tanssitaustaan, ulkomuotoon, ikään tai sukupuoleen katsomatta. Tunnilla ei varsinaisesti riisuta koreon aikana, korkeintaan hanskojen riisuntaa saattaa olla luvassa!

Yhden kurssin hinta: 30€
Molemmat kurssit yhteishintaan 50€
Hintojen lisäksi kurssilaiset maksavat 10€ tilavuokraa Lappeenrannan kylpylän vastaanottoon.

Ilmoittautumiset sähköpostitse: oliviarouge@gmail.com / Otsikoksi LAPPEENRANTA WORKSHOP

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova ja rahat saa takaisin ainoastaan sairaanhoitajan todistuksella / force majeuren nojalla.
Kurssille mahtuu max. 20 osallistujaa, kurssi toteutuu jos osallistujia on 7.


Olivia Rouge on suomalainen burleskiesiintyjä ja opettaja, joka on esiintynyt ympäri Suomea erilaisissa tapahtumissa vuodesta 2008 alkaen jolloin Burleski rantautui Suomeen. Lisäksi hän on esiintynyt mm. Las Vegasissa, New Yorkissa, Roomassa ja Lontoossa. Olivia opettaa viikottaisia burleskitunteja Tanssistudio Razzmatazzilla Tampereella ja luotsaa omaa Olivia Rouge’s School of Burlesqueta, jonka alla hän opettaa eri teemoilla varustettuja tunteja – oli sitten kyseessä floorwork tai vintagetyylinen ehostus. Olivia kuuluu virallisen Burleskinstituutin opettajakuntaan ja hän toimii myös Tampere Burlesque ry:n puheenjohtajaa ja on tuottanut tapahtumia kotikaupungissaan jo vuodesta 2011 lähtien.

Lisää opettajasta:
www.oliviarouge.com
www.schoolofburlesque.fi
Sensual Saturday
15.9.2018

Lauantai täynnä sensuellia tunnelmaa burleskin maailmassa! Kaksi erillistä tuntia, joiden aikana voit heittäytyä naisellisten liikkeiden vietäväksi ja viettää hauska iltapäivä.
Valittavanasi on kaksi erityyppistä workshopia, joista molempiin osallistuminen on toki myös varsin suotavaa. Molemmat workshopit on tarkoitettu ensisijaisesti hieman burleskia jo kokeilleille, mutta ei ihan keltanokkiakaan jätetä ulkopuolelle! Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla ennestään esiintyjä, mutta jos sinulla on pieni haju mistä burleskista on kyse, niin tämä päivä on juuri sopiva sinulle!

MOLEMMAT PAJAT YHTEENSÄ 40€!!

Boudoir tease 14:00-15:15

Tässä workshopissa harjoittelemme aamutakkien ja sukkien riisuntaa ja teemme hitaan, seksikkään koreografian, jossa on myös hieman improvisaatiomausteita lisättynä. Workshopin aikana käytämme myös tuolia hyväksemme.
Workshopiin tarvitset mukaan stay-up sukat, korkokengät ja aamutakin. Muutoin pukeutuminen oman valinnan mukaan, missä ikinä tunnetkaan itsesi seksikkääksi ja upeaksi! Huom! Koska käytämme tunnilla sukkia, suosittelen lämpimästi laittamaan hameen/alushousut/sortsit tai vastaavat alaosaan, jotta sukkien riisunta olisi vaivattomampaa (pitkien housujen päältä kun tuppaa olemaan hieman haastavaa).

Workshopin hinta 25€/hlö

Fierce Femmes 15:30-16:45

Tässä workshopissa etsimme itsestämme sisäisen kissaeläimen ja päästämme sen valloilleen! Luvassa hieman menevämpää liikkumista, floorworkia ja asenteellista menoa. Tällä tunnilla tulee varmasti myös hiki! Teemme tunnilla koreografiapätkän ja luvassa myös hieman improvisaatio-osuutta.
Workshopiin voit pukeutua vartalonmyötäisiin vaatteisiin, mutta ei mielellään korsettia tai muuta liikkumista hankaloittavaa vaatetusta. Suosittelen myös lämpimästi ottamaan varmuuden vuoksi polvisuojat mukaan, mikäli tiedät polviesi olevan heikot. Voit ottaa mukaasi korkokengät, mutta niiden käyttö ei ole pakollista. Tanssikengät ovat paras vaihtoehto.
Tässä työpajassa ei keskitytä niinkään riisumiseen vai enemmän liikkumiseen. Jotain pientä vaatekappaletta (hanska, lantiohuivi tms.) saatamme riisua, mutta niitä saa lainaksi myös studiolta.

Workshopin hinta: 25€/hlö

Työpajoihin mahtuu 15hlöä per paja, pajat toteutuvat jos osallistujia on 8 per paja.

Ilmoittaudu nimelläsi ja puhelinnumerollasi sähköpostitse 1.9.2018 mennessä osoitteeseen oliviarouge@gmail.com.

Ilmoittautuminen on SITOVA ja peruutettavissa ainoastaan force majeuren sattuessa. Sairastapauksissa vaaditaan sairaanhoitajan todistuksen maksun palauttamiseksi. Vaihtoehtoisesti voit myös myydä paikan kurssilta vaikka jollekin kaverillesi, jos et itse pääsekään paikalle!

Workshopit pidetään osoitteessa
Tanssistudio Razzmatazz
Aleksis Kiven katu 18 B, 4. krs.


WHERE DO I EVEN BEGIN? - with Olivia Rouge
7.10.2018 klo 14:15-15:45

Haikailetko burleskilavalle yleisöä viihdyttämään, mutta et tiedä mistä alottaisit tai mitä tulee ottaa huomioon? Olivia Rouge rientää apuun! Tässä työpajassa pääasiassa on keskustella ja vastailla kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin, mitä uuden burleskitulokkaan mielessä mahtaakaan pyöriä. Oli sitten mietinnän kohteena tuleva musiikki, esityksen teema, mistä kerätä inspiraatiota tai mikä tahansa muu kysymys, täällä niihin vastataan! Kurssilla tutustutaan myös erilaisiin burleskin tyyleihin ja do's & don'ts-osastoon numeronrakennuksen kannalta.

Olivia Rouge on esiintynyt burleskipiireissä vuodesta 2008 ja ollut näin yksi Suomen ensimmäisistä myös ammattikseenkin burleskia tekevistä esiintyjistä. Esiintymisuransa lisäksi Olivia opettaa viikottaisia burleskitunteja ja järjestää erilaisia työpajoja.

Työpajaan et tarvitse mukaan muuta kuin muistiinpanovälineet ja listan mieleen tulleista kysymyksistä. Työpajassa ei käydä läpi mitään koreografiallisia asioita, eikä sen tarkemmin yksittäisiä numeroita muuta kuin idean kehityksen kannalta.

Kurssin hinta 30€, ilmoittautuminen sähköpostitse oliviarouge at gmail.com, merkitse otsikoksi WHERE DO I EVEN BEGIN, ilmoittautuminen on SITOVA! Kurssille mahtuu 15 hlöä, kurssi pidetään, jos osallistujia on 7.

Kurssi järjesteään Tanssistudio Razzmatazzin tiloissa osoitteessa
Aleksis Kiven katu 18 B, 4.krs


Olivia Rouge's School of Burlesque - Coaching classes
7.10.-18.11.2018

Onko suuntana jo esiintymislavat, mutta kaipaat apua numerosi kanssa? Olivia Rouge on täällä sinua auttamassa! Syksyllä 2018 on mahdollista osallistua Coaching-tunneille Olivian opastuksella, jossa tarkoituksena on auttaa tulevia soolo- tai duoesiintyjiä heidän numeroidensa rakentamisessa. Kurssi on siis tarkoitettu henkilöille, joilla on jo jonkinlaista tietoa burleskista ja ovat oikeasti suuntaamassa esiintymislavoille! Kyseessä ei siis ole alkeiskurssi, missä tutustutaan burleskiin yleisesti tai muu vastaava :)

Voit siis osallistua tunneille jo valmiin, puolivalmiin tai vaikka vain ideatasolla olevan numeron kanssa ja yhteistuumin varmistetaan, että numerosta tulee mahdollisimman loistokas! Kurssille osallistuvat henkilöt voivat olla uusien tulokkaiden iltoihin hakevia tai muuten vaan numeron kanssa pähkäileviä henkilöitä! Coachingiin osallistuvilla on hyvät mahdollisuudet päästä myös esiintymään johonkin Tampere Burlesquen tapahtumaan tulevaisuudessa!

Kurssi koostuu 4 lähiopetuskerrasta ja tällä kertaa tunneilla keskitytään ainoastaan numeroiden hiomiseen verrattuna aiempiin coaching kursseihin, eli sopii erityisesti jo aiemmin coachingin käyneille! Osallistujilla on minimissään 15min aikaa läpikäydä omaa numeroaan per tunti, riippuen osallistujamäärästä.

Opintokokonaisuuden hinta 175€/hlö. Mahdolliset duoesiintyjät hinta on 140€/hlö, eli molemmat maksavat omat osuutensa kurssista. Myös osamaksu on mahdollista!

Kurssille mahtuu 8 hlöä, kurssi toteutetaan, jos osallistujia on 4.

Tunnit järjestetään Tanssistudio Razzmatazzin tiloissa osoitteessa
Tanssistudio Razzmatazz
Aleksis Kiven katu 18 B (4. kerros),
33210 Tampere

Tunnit studiolla järjestetään seuraavina ajankohtina:

su 7.10 klo 12-14
la 20.10 klo 11:30-13:30
su 4.11 klo 12-14
su 18.11 klo 15-17 (ajankohta varmistuu vielä, saattaa olla myöhemminkin illalla)


Ilmoittautumiset osoitteeseen oliviarouge at gmail.com - HUOM! Ainoastaan sähköpostitse tehty ilmoittautuminen on pätevä ja ilmottautuminen on SITOVA, kurssimaksua ei palauteta muuta kuin force majeuren sattuessa tai lääkärintodistuksella! Kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä, eli ole nopea!
 
Pin-up Posing with Olivia Rouge!
4.11.2018 klo 14:30-16:30


Oletko aina halunnut tuoda parhaat puolesi esiin kuvaustilanteissa, mutta et oikein tiedä miten? Olivia Rouge rientää apuun! Vuodesta 2008 burleskiesiintyjänä, burleskiopettajana, alternative-mallina, tuottajana ja vaatesuunnitelijana toiminut Olivia Rouge kertoo tässä 2h työpajassa kaikki mahdolliset vinkit, mitä sinun tulee tietää poseeraamisesta, kuvaustilanteessa olemisesta sekä sopimusasioista.

Tässä työpajassa painotamme enemmän pin-up henkisiin kuvausasentoihin, mutta pajassa käydään läpi myös yleispäteviä vinkkejä kuvaustilanteeseen, eli vaikka perinteinen pin-up ei välttämättä olisi juuri sinun juttusi, niin varmasti löydät vinkkejä myös muunlaisiin kuvaustilanteisiin!

Työpajassa opit mm:

- Poseerauksen perusasiat
- Ilmeet ja käsien asennot
- Oman vartalon käyttö kuvaustilanteessa
- Rekvisiitan käyttäminen ja vaatteiden valinta
- Kuvan käyttöoikeudet


Kurssille tarvitset mukaan:

Korkokengät (ei platform-korkoja) ja liikkumiseen sopivat, mieluiten vartalonmyötäiset vaatteet (esim, toppi ja legginsit).
Ota lisäksi oma kamera mukaan, puhelimen kamera käy hyvin.

Työpajan hinta 35€/hlö. Ilmoittaudu nimelläsi ja puhelinnumerollasi sähköpostitse 24.10.2018 mennessä osoitteeseen oliviarouge(a)gmail.com), jolloin saat tarkemmat ohjeet workshoppiin osallistumisesta, yleisistä infoista ja laskun työpajasta.

Ilmoittautuminen on SITOVA ja peruutettavissa ainoastaan force majeuren sattuessa. Sairastapauksissa vaaditaan sairaanhoitajan todistuksen maksun palauttamiseksi. Vaihtoehtoisesti voit myös myydä paikan kurssilta vaikka jollekin kaverillesi, jos et itse pääsekään paikalle!

Kurssille otetaan max. 14 osallistujaa. Kurssi järjestetään kun osallistujia on vähintään kuusi henkilöä.

Kurssi järjestetään osoitteessa:
Tanssistudio Razzmatazz
Aleksis kiven katu 18B 4krs

Lisätietoja sähköpostitse oliviarouge(a)gmail.com

Lisää opettajasta:
www.oliviarouge.com


Muita workshoppeja ympäri Suomea:
www.facebook.com/burleskinstituutti