TULEVAT WORKSHOPIT

Tulevat kaikille avoimet työpajat ja kurssit (selaamalla alaspäin löydät tarkemmat infot kaikista pajoista):

Jos haluat reaaliajassa kaikki uusien työpajojen tiedot itsellesi, käy liittymässä Facebookissa Olivia Rougen classes & workshops-ryhmään: TÄÄLTÄ 

Vuosi 2018

Ilmoittaudu mukaan osoitteessa: http://www.razzmatazz.fi/tanssitunnit/ilmoittautuminen/
Huom! Ensimmäinen kokeilukerta on ilmainen!28.4 Mini Coaching classes, Tampere
26.5 Make it Sparkle, JyväskyläVuosi 2018

Olivia Rouge's School of Burlesque - MINICoaching classes
28.4.2018 klo 10-13:30

Onko suuntana jo esiintymislavat, mutta kaipaat apua numerosi kanssa? Olivia Rouge on täällä sinua auttamassa! Nyt on mahdollista osallistua mini Coaching-tunneille Olivian opastuksella, jossa tarkoituksena on auttaa tulevia soolo- tai duoesiintyjiä heidän numeroidensa rakentamisessa. Kurssi on siis tarkoitettu henkilöille, joilla on jo jonkinlaista tietoa burleskista ja ovat oikeasti suuntaamassa esiintymislavoille! Kyseessä ei siis ole alkeiskurssi, missä tutustutaan burleskiin yleisesti tai muu vastaava :)

Voit siis osallistua tunneille jo valmiin, puolivalmiin tai vaikka vain ideatasolla olevan numeron kanssa ja yhteistuumin varmistetaan, että numerosta tulee mahdollisimman loistokas! Kurssille osallistuvat henkilöt voivat olla Teerenpeli Tenderfeet-iltaan osallistuvia tai muuten vaan numeron kanssa pähkäileviä henkilöitä! Coachingiin osallistuvilla on hyvät mahdollisuudet päästä myös esiintymään johonkin Tampere Burlesquen tapahtumaan tulevaisuudessa!

Kurssi koostuu yhdestä yhteisestä intensiivipäivästä ja tämän lisäksi mahdollisista kotitehtävistä. Kurssin jälkeen Olivia voi olla online-apua kurssilaisille heidän numeroidensa kanssa. Kurssilla ei varsinaisesti tehdä yhteisiä koreografioita.

Käytämme siis päivästä 3h esityksien läpikäymiseen, kurssin aikana ei käydä muutoin läpi mitään yhteisiä aiheita. Riippuen osallistujien määrästä jokaisella on n. 20min aikaa esitellä oma numeronsa ja saada neuvoja/vinkkejä/mielipiteitä. Myös muiden henkilöiden esittelyiden aikana voi avautua itselle paljon asioita! Jos osallistujamäärä on pieni, niin työpajan kokonaisaika hieman lyhenee. Lisäksi jälkeenpäin on mahdollista saada online coaching apua erikoishintaan!

Opintokokonaisuuden hinta 65€/hlö. Mahdolliset duoesiintyjät hinta on 50€/hlö, eli molemmat maksavat omat osuutensa kurssista. Summa kokonaisuudessaan tulee maksaa ennen kurssin alkua. Myös osamaksu on mahdollista!

Kurssille mahtuu 10 hlöä, kurssi toteutetaan, jos osallistujia on 5. Kurssilla on myös pitemmän Coaching Classes 4.3 - 28.4- kurssin käyneitä, jotka vievät osan paikoista, joten ilmoittaudu pikaisesti mukaan varmistaaksesi paikkasi!

Tunnit järjestetään lauantaina 28.4 klo 10-13:30
Tanssistudio Razzmatazzin tiloissa osoitteessa
Tanssistudio Razzmatazz
Satakunnankatu 18 A
33210 Tampere (2. kerros)

Ilmoittautumiset osoitteeseen oliviarouge at gmail.com - HUOM! Ainoastaan sähköpostitse tehty ilmoittautuminen on pätevä ja ilmottautuminen on SITOVA, kurssimaksua ei palauteta muuta kuin force majeuren sattuessa tai lääkärintodistuksella! Kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä, eli ole nopea!Make it Sparkle- workshop, JYVÄSKYLÄ!

26.5.2018 klo 12-14

Oletko suuntaamassa esiintymään lavalle, mutta asun kanssa on ongelmia? Eikö neula ja lanka pysy käsissä tai strassien liimaus kuulostaa heprealta? Ei hätää, Olivia rientää apuun!

Kurssi esiintymisasujen ja niiden koristelun taitamisessa on täällä! La 26.5 klo 12-14 Olivia Rouge opettaa taitojaan tällä kertaa Jyväskylässä. Työpaja sopii loistokkaasti burleski-, drag- sekä muille lavaesiintyjille, jotka haluavat loistaa lavalla asujen ja asusteiden kera!

Kurssilla käydään läpi mm. seuraavia asioita:
- Asujen Do's & Dont's (erityisesti burleskiesiintyjille, jotka riisuvat vaatteita lavalla)
- Materiaalivalinnat
- Koristelutekniikat/kikat asuihin ja propseihin
- Mistä materiaaleja kannattaa hankkia

Kurssin aikana ei valitettavasti valmisteta asua vaan käydään läpi ainoastaan asioita suunnitteluasteella. Jos kiinnostuneita löytyy, laajemman kurssin voi myös järjestää joskus tulevaisuudessa. Lisäksi työpajassa on aikaa myös kyselytuokiolle. Työpajaan tarvitset mukaan ainoastaan muistiinpanovälineet.

Olivia Rouge on vuonna 2006 pukuompelijaksi valmistunut burleskiesiintyjä, joka valmistaa 90% omista esiintymisasuistaan ja on lisäksi valmistanut pukuja muille esiintyjille burleski & drag-skenessä. Olivia valmistaa omaa mallistoaan ja mittatilaustöitä myös esimerkiksi morsiamille.

Työpajan hinta o 30€/hlö. Vain sähköpostitse tulleet ilmoittautumiset hyväksytään. Ilmoittautuminen on sitova ja kurssista lähetetään ennakkolasku.

Kurssille mahtuu 15 ja kurssi järjestetään jos osallistujia on 6. Sitovat ilmoittautumiset: oliviarouge@gmail.com

Työpaja järjestetään Kuntomaailman (Ahjonkatu) tiloissa osoitteessa Ahjonkatu 14-16, 40320 Jyväskylä.

Lämpimästi tervetuloa!