TULEVAT WORKSHOPIT

Tulevat kaikille avoimet työpajat ja kurssit (selaamalla alaspäin löydät tarkemmat infot kaikista pajoista):


8.10 Beginner's Guide to Burlesque, 30€/hlö. Ilmoittautuminen: oliviarouge@gmail.com
28.10 Horror & Tease workshopit, lisää infoa tulossa!
11.11 Behind the scenes workshop, 35€/hlö. Ilmoittautuminen rosetta.sweet@outlook.com
2.12 Workshops for Beginner Burlesque stars, 30€/35€ tai molemmat pajat 55€/hlö. Ilmoittautuminen: tampereburlesque@gmail.com


Jos haluat reaaliajassa kaikki uusien työpajojen tiedot itsellesi, käy liittymässä Facebookissa Olivia Rougen classes & workshops-ryhmään: TÄÄLTÄ

Vuosi 20178.10 Beginner's Guide to Burlesque, 30€/hlö. Ilmoittautumiset: oliviarouge@gmail.com
klo 12-14.

Beginner’s Guide to Burlesque
8.10.2017 klo 12-14

Tule mukaan ihanan inspiroivaan ja hyväntuuliseen workshopiin, josta ei voi lähteä kuin hymy huulilla!

Opettajana toimii Olivia Rouge, yksi Suomi Burleskin tunnetuimpia ja suosituimpia esiintyjiä! Olivia Rouge toimii myös virallisena Burleskinstituutin opettajana.

Työpajassa käydään hieman läpi burleskin historiaa, burleskin ele- ja liikekieltä, hanskojen riisuntaa ja tehdään helpohko koreografia. Mahdollisuus myös muutamaan improvisaatioharjoitukseen. Työpaja soveltuu KAIKILLE täysi-ikäisille ulkonäköön, kokoon tai tanssitaustaan katsomatta.

Workshopin hinta on 30€ ja ilmoittautuminen osoitteeseen oliviarouge at gmail.com 28.9 mennessä! Osallistujia kurssille mahtuu 20. Kurssi pidetään, jos osallistujia on vähintään 8.

Kurssii järjestetään Tanssistudio Razzmatazzin tiloissa osoitteessa Satakunnankatu 18, 2krs., Tampere

HUOM! Ainoastaan sähköpostitse tehty ilmoittautuminen on pätevä ja ilmottautuminen on SITOVA, kurssimaksua ei palauteta muuta kuin force majeuren sattuessa tai lääkärintodistuksella! Kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä, eli ole nopea!

Lämpimästi tervetuloa! Fosse / Cabaret / Chicago style dance workshop with Clea Cutthroat
28.10.2017 klo 14-15:30

Huikea Clea Cutthroat saapuu Tampereelle esiintymään Horror & Tease Show kinkereihin ja pitää samaisena päivänä myös workshopin!

*DANCE AND MOVEMENT*
(Chicago/cabaret/fosse style)

Known as the “Queen of NeoBurlesque”, and for her scandalous stage performances, Clea actually comes from a classically trained dance background. She trained and performed in NYC, and was mentored in the famous and sexy, “Fosse” style.

In her workshop, Clea will bring everyone on a journey thru movement and dance, highlighting the work of Bob Fosse (Chicago, Cabaret, Sweet Charity, All that Jazz). All levels and styles are welcome! The aim is to have fun, to feel free, to learn a different way to move your body, and discover new movements and techniques. Every new tool that you learn, only helps each one us become stronger, and more unique performers.

Työpaja sopii niin burleskiesiintyjille kuin tanssijoillekin!

Työpajan hinta 40€/hlö.
Tampere Burlesquen jäsenkortilla hinta 35€/hlö!

Ilmoittaudu nimelläsi ja puhelinnumerollasi sähköpostitse 16.10.2017 mennessä osoitteeseen tampereburlesque@gmail.com.

Ilmoittautuminen on SITOVA ja peruutettavissa ainoastaan force majeuren sattuessa. Sairastapauksissa vaaditaan sairaanhoitajan todistuksen maksun palauttamiseksi. Vaihtoehtoisesti voit myös myydä paikan kurssilta vaikka jollekin kaverillesi, jos et itse pääsekään paikalle!

Kurssille otetaan max. 20 osallistujaa. Kurssi järjestetään kun osallistujia on vähintään viisi henkilöä.

Kurssi järjestetään osoitteessa:
Tanssistudio Razzmatazz
Satakunnankatu 18 A
33210 Tampere (2. kerros)

Lisätietoja sähköpostitse tampereburlesque@gmail.com

Behind the scenes workshop, JYVÄSKYLÄ!
La 11.11. 2017 klo 11-13

Tämä kurssi sopii niin aloittelevalle, harkitsevalle kuin myös jo esiintyvälle, miehille, naisille, KAIKILLE burleskista viehättyneille!

Tunneille ei tarvitse pukeutua mitenkään erityiseisesti (tai siis jos haluaa niin toki!) emme pidä liikunnallista/koreografia-kurssia. Pääasiassa siis istumme ja juttelemme, eli muistiinpanovälineet voi toki ottaa mukaan.

Kurssilla saat vinkkejä ja neuvoja mm. seuraavien osa-alueiden osalta:
- itsensä markkinointi tuottajan näkökulmasta + etiketti
- asujen do's & dont's
- musiikin käyttö esityksissä
- hahmon luonti
+ jos on paljon vasta-alkajia, niin voimme käydä myös läpi mistä aloittaa-tyyppisiä asioita.

Lisäksi käytämme aikaa lopuksi myös aikaa halutessanne numeroiden läpikäyntiin ja voitte kysellä Olivialta mieltä askarruttavia asioita, liittyivät ne sitten vaikka esiintymisasuun tai vaikka Olivian kissoihin... :)

Olivia Rouge on suomalainen burleskiesiintyjä- ja opettaja. Hän on esiintynyt vuodesta 2008 lähtien ympäri Suomea, mutta myös ulkomailla kuten Las Vegasissa, New Yorkissa ja Roomassa. Olivia luotsaa myös omaa Olivia Rouge's School of Burlesqueta, sekä valmentaa Vermillion Dames burleskiryhmää ja opettaa burleskin viikkotunteja Tanssistudio Razzmatazzilla kotikaupungissaan Tampereella.

Liisää Oliviasta sekä School of Burlesquesta:
www.oliviarouge.com
www.schoolofburlesque.fi

Kurssi pidetään Kuntomaailman torikeskuksen toimipisteessä. Saavuthan paikalle ajoissa jotta pääsemme aloittamaan heti klo 11.

Sitovat ilmoittautumiset rosetta.sweet@outlook.com
Hinta 35e.

Ilmoittautumalla mukaan 10.10 mennessä osallistut Glitter Carnival lipun arvontaan! Glitter Carnival järjestetään Ilokivessä 11.11 ja myös ihana Olivia Rouge nähdään lavalla, jopa kahteen kertaan!


Floor work foundations with Lola Frost
23.11.2017 20-21:30

Henkeäsalpaava Lola Frost saapuu Tampereelle Burlesque exposé 2017 tapahtumaan esiintymään 25.11 ja meillä on ilo saada myös hänen opettamanaan lattiatyöskentelyn workshop!

Floor Work Foundations

Strength and fluidity, ownership and raw power. The suggestive nature of floor work is not only powerful and primal but adds another level of stage to your performances.
This movement class prepares your strength, control and stamina for the basic elements needed to incorporate floor work into your numbers or even exercise regiments. A sexy and sensual vocabulary of moves will be taught along with slick combos and some basic choreography.

This workshops will leave you able to start integrating smooth transitions as well as classic and neo burlesque inspired moves into your flows and act development.

What to bring / needs : Please wear crops of leggings instead of shorts. Not recommended for students with bad knees troubles or back injuries, knee pads or leg warmers REQUIRED for all students.

Bring water and a yoga mat.

Työpajan hinta 40€/hlö.
Tampere Burlesquen jäsenkortilla hinta 35€/hlö!

Ilmoittaudu nimelläsi ja puhelinnumerollasi sähköpostitse 17.11.2017 mennessä osoitteeseen tampereburlesque@gmail.com.

Ilmoittautuminen on SITOVA ja peruutettavissa ainoastaan force majeuren sattuessa. Sairastapauksissa vaaditaan sairaanhoitajan todistuksen maksun palauttamiseksi. Vaihtoehtoisesti voit myös myydä paikan kurssilta vaikka jollekin kaverillesi, jos et itse pääsekään paikalle!

Kurssille otetaan max. 14 osallistujaa. Kurssi järjestetään kun osallistujia on vähintään viisi henkilöä.

Kurssi järjestetään osoitteessa:
Tanssistudio Razzmatazz
Satakunnankatu 18 A, 2.krs


Where Do I Even Begin & Brainstorming workshops,
La 2.12.2017  klo 11-14:45

Talven pimeyteen säihkettä kerrakseen! Tampere Burlesque tuottaa kaikille burleskiesiintymisestä kiinnostuneille kaksi erilaista työpajaa joulukuussa 2017!

Voit osallistua joko molempiin pajoihin tai vain toiseen. Jos haluat osallistua molempiin pajoihin, saat ne yhteishintaan 55€!!

La 2.12 klo 11:00-12:30

WHERE DO I EVEN BEGIN? - with Olivia Rouge

Haikailetko burleskilavalle yleisöä viihdyttämään, mutta et tiedä mistä alottaisit tai mitä tulee ottaa huomioon? Olivia Rouge rientää apuun! Tässä työpajassa pääasiassa on keskustella ja vastailla kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin, mitä uuden burleskitulokkaan mielessä mahtaakaan pyöriä. Oli sitten mietinnän kohteena tuleva musiikki, esityksen teema, mistä kerätä inspiraatiota tai mikä tahansa muu kysymys, täällä niihin vastataan! Kurssilla tutustutaan myös erilaisiin burleskin tyyleihin ja do's & don'ts-osastoon numeronrakennuksen kannalta.

Olivia Rouge on esiintynyt burleskipiireissä vuodesta 2008 ja ollut näin yksi Suomen ensimmäisistä myös ammattikseenkin burleskia tekevistä esiintyjistä. Esiintymisuransa lisäksi Olivia opettaa viikottaisia burleskitunteja ja järjestää erilaisia työpajoja.

Työpajaan et tarvitse mukaan muuta kuin muistiinpanovälineet ja listan mieleen tulleista kysymyksistä. Työpajassa ei käydä läpi mitään koreografiallisia asioita, eikä sen tarkemmin yksittäisiä numeroita muuta kuin idean kehityksen kannalta.

Kurssin hinta 30€, ilmoittautuminen sähköpostitse tampereburlesque at gmail.com, merkitse otsikoksi WHERE DO I EVEN BEGIN, ilmoittautuminen on SITOVA! Kurssille mahtuu 15 hlöä, kurssi pidetään, jos osallistujia on 7.

La 2.12 klo 12:45-14:45

BRAINSTORMING WITH STELLA & OLIVIA

Burleskiesitykseen liittyy monenlaisia mielikuvia: loistelias puvustus, näyttävä rekvisiitta kuten viuhkat ja puuhkat, musiikki, tanssi… Toimiva esitys on kuitenkin enemmän kuin
osiensa summa. Mistä esitystä siis kannattaa lähteä rakentamaan? Mistä aloitetaan?

Olivia Rouge ja Stella Polaire järjestävät nyt yhdessä työpajan, jossa keskitytään vastaamaan tähän kysymykseen. Esimerkkien, omakohtaisten kokemusten ja keskustelun kautta
pohditaan, millaiset numerot ovat toimivia, mitä rekvisiittaa kannattaa käyttää ja milloin, ja millaiset elementit vaikuttavat esityksen kokonaisuuteen.

HUOM! Valmista ideaa tai aihetta ei tarvitse olla. Pajan aikana jokaiselle osallistujalle tarjoutuu mahdollisuus miettiä yhdessä Olivian, Stellan ja muiden osallistujien kanssa sitä, mistä numeroa voisi lähteä rakentamaan ja millaisia elementtejä siihen voisi tuoda.

Keskustelemme musiikkivalinnoista, puvustusratkaisuista, rekvisiitan käytöstä ja tarinankerronnasta.

Stella Polaire ja Olivia Rouge ovat molemmat esiintyneet vuodesta 2008 lähtien ja heidän repertuaaristaan löytyy hyvin erilaista esitystä erilaisten inspiraatioiden saattelemana. Nämä turbonaiset ovat myös uunituoreen Tampere Burlesque-yhdistyksen takana.

Työpajan hinta on 35€/hlö
Ilmoittautuminen sähköpostitse tampereburlesque at gmail.com, kirjoita otsikkoon BRAINSTORMING. Huom! Ilmoittautuminen on SITOVA ja peruutettavissa ainoastaan force majeuren sattuessa. Sairastapauksissa vaaditaan sairaanhoitajan todistuksen maksun palauttamiseksi. Vaihtoehtoisesti voit myös myydä paikan kurssilta vaikka jollekin kaverillesi, jos et itse pääsekään paikalle!

Pajaan mahtuu 8 hlöä.


Molemmat pajat järjestetään Tanssistudio Razzmatazzin tiloissa osoitteessa:
Satakunnankatu 18 A, 2krs.

Kaikki mahdolliset kysymykset voi laittaa myös samaiseen osoitteeseen tampereburlesque at gmail.com