TULEVAT WORKSHOPIT


Tulevat kaikille avoimet työpajat ja kurssit (selaamalla alaspäin löydät tarkemmat infot kaikista pajoista):


Jos haluat reaaliajassa kaikki uusien työpajojen tiedot itsellesi, käy liittymässä Facebookissa Olivia Rougen classes & workshops-ryhmään: TÄÄLTÄ

Vuosi 2020

19.7. Boa workshop, Oulu
15.8 Burlesque & Boa workshops, Seinäjoki

ONLINE COACHING / YKSITYISTUNNIT:


 

Nyt se on vihdoin mahdollista, Olivia Rougen online coaching! Onko suuntana jo esiintymislavat, mutta kaipaat apua numerosi kanssa? Olivia Rouge on täällä sinua auttamassa! Keväällä 2020 on mahdollista osallistua online coaching-tunneille Olivian opastuksella, jossa tarkoituksena on auttaa tulevia soolo- tai duoesiintyjiä heidän numeroidensa rakentamisessa. Kurssi on siis tarkoitettu henkilöille, joilla on jo jonkinlaista tietoa burleskista ja ovat oikeasti suuntaamassa esiintymislavoille! Tuntien aikana voit saada apua niin numeron rakentamisessa, ongelmissa esiintymisasujen kanssa,

Voit siis osallistua tunneille jo valmiin, puolivalmiin tai vaikka vain ideatasolla olevan numeron kanssa ja yhteistuumin varmistetaan, että numerosta tulee mahdollisimman loistokas! Kurssille osallistuvat henkilöt voivat olla uusien tulokkaiden iltoihin hakevia tai muuten vaan numeron kanssa pähkäileviä henkilöitä! Coachingiin osallistuvilla on hyvät mahdollisuudet päästä myös esiintymään johonkin Tampere Burlesquen tapahtumaan tulevaisuudessa!

Private/online coaching hinnasto:
1h SKYPETAPAAMINEN 45€/h
4x 1h skypetapaaminen 150€
Yksityistunti studiossa 70€/h
4x 1h studiossa 250€

Useamman tunnin coachaukset tulee käyttää 4kk sisällä ostopäivästä. Coaching-tuntien ajankohdat sovimme asiakkaiden kanssa yhdessä. HUOM! Älä välitä tapahtumatiedoissa olevista ajankohdista, tapaamiset eivät ole mitenkään sidottuina näihin :)

Sitovat ilmoittautumiset: oliviarouge@gmail.com – rahanpalautus ainoastaan vakavan sairauden sattuessa lääkärintodistuksella.


Olivia Rouge saapuu Seinäjoelle opettamaan kaksi erilaista pajaa! Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan vain toiseen tai molemmille kursseille! Tuntien välissä pidämme pienen tauon, jolloin voit ostaa mm. Olivian ihastuttavia merchandise-tuotteita tai kimaltavat tasselit kotiinviemisiksi!
 
Workshopit järjestetään 15.8.2020 klo 11-14 välisenä aikana osoitteessa Tanssikoulu Wimma, tanssisali 3 (yläkerta), Kisällintie 9, Seinäjoki.
 
BURLESQUE klo 11-12
Tanssillinen tunti, jonka aikana opetellaan hieman perus burleskin elekieltä Olivian omalla twistillä, tehdään hieman tekniikkaa ja lopuksi yhteistä koreografiaa. Mitä luultavimmin koreon aikana riisutaan hanskat, mutta osallistujille lähetetään tarkemmat infot tunnin tarvikkeista! Mitään hanskoja kummempaa osallistujilta ei kuitenkaan vaadita. Tunti soveltuu hyvin myös aloittelijoille!
 
BOA WORKSHOP klo 12:15-13:45
Workshopin aikana tutustumme boan käyttöön, mitä sillä voi tehdä, miten voi hyödyntää esityksissä jne. Alussa käymme läpi erilaisia boavaihtoehtoja sekä lämmittelyn ja tekniikkaosion jälkeen teemme pienen koreografiapätkän boan kanssa. Workshopissa on muutama boa lainaksi, mutta oman boan saa tuoda myös. Ilmoitathan osallistumisesi yhteydessä mahdollisen boan lainaustarpeesi!
 
 
Hinnat:
Tanssipaja: 25€ (Bothnia burlesquen jäsenille/edellisen illan esiintyjile) / 30€ muille
Boapaja: 30€ (Bothnia burlesquen jäsenille/edellisen illan esiintyjile) / 35€ muille
Molemmat: 50€ (Bothnia burlesquen jäsenille/edellisen illan esiintyjile) / 60€ muille
 
SITOVAT ilmoittautumiset sähköpostitse oliviarouge@gmail.com 7.8.2020 mennessä, laita otsikkoon WORKSHOP SEINÄJOKI. Ilmoittautuneille lähetetään workshopista etukäteen lasku sähköpostitse, joka tulee olla maksettuna ennen workshopia. Peruutukset ainoastaan sairaanhoitajan todistuksella. Kurssit toteutuvat, jos osallistujia on vähintään 7.