TULEVAT WORKSHOPIT


Tulevat kaikille avoimet työpajat ja kurssit (selaamalla alaspäin löydät tarkemmat infot kaikista pajoista):

Jos haluat reaaliajassa kaikki uusien työpajojen tiedot itsellesi, käy liittymässä Facebookissa Olivia Rougen classes & workshops-ryhmään: TÄÄLTÄ

Vuosi 2020
8.2 Behind the Scenes, Tampere
8.2 Sassy Saturday (lisäinfoa tulossa)
22.2-6.6 Coaching classes
7.3 Beginner's guide to Burlesque
8.2.2020 Behind the Scenes
klo 12-13:30, Tanssistudio Razzmatazz

Tämä kurssi sopii niin aloittelevalle, harkitsevalle kuin myös jo esiintyvälle henkilölle, KAIKILLE, jotka haluavat valloittaa burleskilavoja!

Tunneille ei tarvitse pukeutua mitenkään erityisesti (tai siis jos haluaa niin toki!) emme pidä liikunnallista/koreografia-kurssia. Pääasiassa siis istumme ja juttelemme, eli muistiinpanovälineet voi toki ottaa mukaan.

Kurssilla saat vinkkejä ja neuvoja mm. seuraavien osa-alueiden osalta:
- mistä aloitat jos haluat tehdä burleskia?
- itsensä markkinointi tuottajan näkökulmasta + etiketti
- asujen do's & dont's
- musiikin käyttö esityksissä
- hahmon luonti

Lisäksi pidämme laajempialaisen kyselytuokion lopuksi, jos aikaa jää, tällöin voitte kysellä vaikkapa numeroideoistanne tai mistä tahansa, mikä nyt mieltä askarruttaa.

Olivia Rouge on suomalainen burleskiesiintyjä- ja opettaja. Hän on esiintynyt vuodesta 2008 lähtien ympäri Suomea, mutta myös ulkomailla kuten Las Vegasissa, New Yorkissa ja Roomassa. Olivia luotsaa myös omaa Olivia Rouge's School of Burlesqueta, sekä valmentaa Vermillion Dames burleskiryhmää ja opettaa burleskin viikkotunteja Tanssistudio Razzmatazzilla Tampereella sekä Orivedellä.

Liisää Oliviasta sekä School of Burlesquesta:
www.oliviarouge.com
www.schoolofburlesque.fi

Kurssi pidetään Tanssistudio Razzmatazzilla Tampereella, osoitteessa Aleksis Kiven katu 18 B, 4.krs

Kurssin hinta: 30€

Ilmoittautumiset sähköpostitse oliviarouge@gmail.com, laita otsikkoon BEHIND THE SCENES, ilmoittautuminen on SITOVA! Kurssille mahtuu 20 hlöä, kurssi pidetään, jos osallistujia on 7.
22.2-6.6.2020 Coaching classes
Tanssistudio Razzmatazz, Tampere

Onko suuntana jo esiintymislavat, mutta kaipaat apua numerosi kanssa? Olivia Rouge on täällä sinua auttamassa! Keväällä 2020 on mahdollista osallistua Coaching-tunneille Olivian opastuksella, jossa tarkoituksena on auttaa tulevia soolo- tai duoesiintyjiä heidän numeroidensa rakentamisessa. Kurssi on siis tarkoitettu henkilöille, joilla on jo jonkinlaista tietoa burleskista ja ovat oikeasti suuntaamassa esiintymislavoille! Kyseessä ei siis ole alkeiskurssi, missä tutustutaan burleskiin yleisesti tai muu vastaava :)

Voit siis osallistua tunneille jo valmiin, puolivalmiin tai vaikka vain ideatasolla olevan numeron kanssa ja yhteistuumin varmistetaan, että numerosta tulee mahdollisimman loistokas! Kurssille osallistuvat henkilöt voivat olla uusien tulokkaiden iltoihin hakevia tai muuten vaan numeron kanssa pähkäileviä henkilöitä! Coachingiin osallistuvilla on hyvät mahdollisuudet päästä myös esiintymään johonkin Tampere Burlesquen tapahtumaan tulevaisuudessa!

Kurssi koostuu 6 lähiopetuskerrasta ja tällä kertaa tunnit on tarkoituksella sijoitettu melkein kuukauden päähän toisistaan, jotta oppilailla on oikeasti aikaa työstää numeroitaan myös tapaamisten välissä! Osallistujilla on minimissään 15min aikaa läpikäydä omaa numeroaan per tunti, riippuen osallistujamäärästä. Tämän lisäksi online apua on saatavilla aina kun sitä tarvitsee.

Opintokokonaisuuden hinta 200€/hlö. Mahdolliset duoesiintyjät hinta on 165€/hlö, eli molemmat maksavat omat osuutensa kurssista. Myös osamaksu on mahdollista!

Kurssille mahtuu 8 hlöä, kurssi toteutetaan, jos osallistujia on 4.

Tunnit järjestetään Tanssistudio Razzmatazzin tiloissa osoitteessa
Tanssistudio Razzmatazz
Aleksis Kiven katu 18 B (4. kerros),
33210 Tampere

Tunnit studiolla järjestetään seuraavina ajankohtina:
22.2 klo 13:30-15
7.3 klo 14:30-16
4.4 klo 12-13:30
26.4 (ajankohta tarkentuu!)
9.5 klo 13-14:30
6.6 klo 12-13:30

Jos useammalla henkilöllä jää jokin tietty kerta välistä, voimme suunnitella YHDEN ylimääräisen korvauskerran.

Ilmoittautumiset osoitteeseen oliviarouge at gmail.com - HUOM! Ainoastaan sähköpostitse tehty ilmoittautuminen on pätevä ja ilmottautuminen on SITOVA, kurssimaksua ei palauteta muuta kuin force majeuren sattuessa tai lääkärintodistuksella! Kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä, eli ole nopea!

Aiemmin kurssilla käyneiden kokemuksia:

"Sain juuri ne puuttuvat palaset loksahtamaan paikoilleen ennen esitystä"

"Olivian tuki ja turva ensiesitykseen saakka oli korvaamatonta ja tuli todella tarpeeseen. Ammattilainen osaa katsoa
juuri ne pienet osat, joilla esityksestä tuli mahtava pelkän hyvän sijaan."

"Tunneilla oli kannustava ja hyvä ilmapiiri ja ideoitiin kaikki yhdessä."

"Olivian supertärkeän tuen ja ammattitaidon
lisäksi muista kurssilaisista sai ihanaa vertaistukea ja kannustusta. Enismmäinen tie lavalla olisi ollut vaikeampi ilman sitä!"

 7.3.2020 Beginner's guide to Burlesque
klo 12-14, Tanssistudio Razzmatazz

Tule mukaan ihanan inspiroivaan ja hyväntuuliseen workshopiin, josta ei voi lähteä kuin hymy huulilla!

Opettajana toimii Olivia Rouge, yksi Suomi Burleskin tunnetuimpia ja suosituimpia esiintyjiä! Olivia Rouge toimii myös virallisena Burleskinstituutin opettajana.

Työpajassa käydään hieman läpi burleskin historiaa, burleskin ele- ja liikekieltä, hanskojen riisuntaa ja tehdään helpohko koreografia. Mahdollisuus myös muutamaan improvisaatioharjoitukseen. Työpaja soveltuu KAIKILLE täysi-ikäisille ulkonäköön, kokoon tai tanssitaustaan katsomatta.

Workshopin hinta on 30€ ja ilmoittautuminen osoitteeseen oliviarouge at gmail.com 24.2.2020 mennessä! Osallistujia kurssille mahtuu 20. Kurssi pidetään, jos osallistujia on vähintään 8.

Kurssii järjestetään Tanssistudio Razzmatazzin tiloissa osoitteessa Aleksis Kiven katu 18 B, 33210 Tampere (4. kerros)

HUOM! Ainoastaan sähköpostitse tehty ilmoittautuminen on pätevä ja ilmottautuminen on SITOVA, kurssimaksua ei palauteta muuta kuin force majeuren sattuessa tai lääkärintodistuksella! Kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä, eli ole nopea!