TULEVAT WORKSHOPIT


Tulevat kaikille avoimet työpajat ja kurssit (selaamalla alaspäin löydät tarkemmat infot kaikista pajoista):


Jos haluat reaaliajassa kaikki uusien työpajojen tiedot itsellesi, käy liittymässä Facebookissa Olivia Rougen classes & workshops-ryhmään: TÄÄLTÄ

Vuosi 2020

19.7. Boa workshop, Oulu

ONLINE COACHING / YKSITYISTUNNIT:


 

Nyt se on vihdoin mahdollista, Olivia Rougen online coaching! Onko suuntana jo esiintymislavat, mutta kaipaat apua numerosi kanssa? Olivia Rouge on täällä sinua auttamassa! Keväällä 2020 on mahdollista osallistua online coaching-tunneille Olivian opastuksella, jossa tarkoituksena on auttaa tulevia soolo- tai duoesiintyjiä heidän numeroidensa rakentamisessa. Kurssi on siis tarkoitettu henkilöille, joilla on jo jonkinlaista tietoa burleskista ja ovat oikeasti suuntaamassa esiintymislavoille! Tuntien aikana voit saada apua niin numeron rakentamisessa, ongelmissa esiintymisasujen kanssa,

Voit siis osallistua tunneille jo valmiin, puolivalmiin tai vaikka vain ideatasolla olevan numeron kanssa ja yhteistuumin varmistetaan, että numerosta tulee mahdollisimman loistokas! Kurssille osallistuvat henkilöt voivat olla uusien tulokkaiden iltoihin hakevia tai muuten vaan numeron kanssa pähkäileviä henkilöitä! Coachingiin osallistuvilla on hyvät mahdollisuudet päästä myös esiintymään johonkin Tampere Burlesquen tapahtumaan tulevaisuudessa!

Private/online coaching hinnasto:
1h SKYPETAPAAMINEN 45€/h
4x 1h skypetapaaminen 150€
Yksityistunti studiossa 70€/h
4x 1h studiossa 250€

Useamman tunnin coachaukset tulee käyttää 4kk sisällä ostopäivästä. Coaching-tuntien ajankohdat sovimme asiakkaiden kanssa yhdessä. HUOM! Älä välitä tapahtumatiedoissa olevista ajankohdista, tapaamiset eivät ole mitenkään sidottuina näihin :)

Sitovat ilmoittautumiset: oliviarouge@gmail.com – rahanpalautus ainoastaan vakavan sairauden sattuessa lääkärintodistuksella.Boa workshop with Olivia Rouge, OULU
19.7.2020 klo 12:30-14 @ Tanssikoulu Vamos


Workshopin aikana tutustumme boan käyttöön, mitä sillä voi tehdä, miten voi hyödyntää esityksissä jne. Alussa käymme läpi erilaisia boavaihtoehtoja sekä lämmittelyn ja tekniikkaosion jälkeen teemme pienen koreografiapätkän boan kanssa. Workshopissa on muutama boa lainaksi, mutta oman boan saa tuoda myös.

Workshopin kesto 90min

Aika ja paikka: 19.7 klo 12:30-14 @ Tanssikoulu Vamos, Hallituskatu 24 A, 90100 Oulu
Hinta: 30€/hlö

Ilmoittautuminen sähköpostitse oliviarouge@gmail.com laita otsikkoon BOA WORKSHOP OULU, ilmoittautuminen on SITOVA! Työpaja pidetään, jos osallistujia on 7. Workshopista lähetetään lasku ennakkoon osallistujille.

Olivia Rouge on suomalainen burleskiesiintyjä- ja opettaja. Hän on esiintynyt vuodesta 2008 lähtien ympäri Suomea, mutta myös ulkomailla kuten Las Vegasissa, New Yorkissa ja Roomassa. Olivia luotsaa myös omaa Olivia Rouge's School of Burlesqueta, sekä valmentaa Vermillion Dames burleskiryhmää ja opettaa burleskin viikkotunteja Tanssistudio Razzmatazzilla Tampereella sekä Orivedellä.

Liisää Oliviasta sekä School of Burlesquesta:
www.oliviarouge.com
www.schoolofburlesque.fi