TULEVAT WORKSHOPIT

Tulevat kaikille avoimet työpajat ja kurssit (selaamalla alaspäin löydät tarkemmat infot kaikista pajoista):

Jos haluat reaaliajassa kaikki uusien työpajojen tiedot itsellesi, käy liittymässä Facebookissa Olivia Rougen classes & workshops-ryhmään: TÄÄLTÄ 

Vuosi 2018

Ilmoittaudu mukaan osoitteessa: http://www.razzmatazz.fi/tanssitunnit/ilmoittautuminen/
Huom! Ensimmäinen kokeilukerta on ilmainen!26.5 Make it Sparkle, Jyväskylä

26.5 Assels! Workshop with Miss Chrissy Kiss
16.6 Advanced Burlesque with Olivia Rouge
17.6 MINI Vintage Look workshop
15.7 Burlesque & Heels workshop, Orivesi


Vuosi 2018

Make it Sparkle- workshop, JYVÄSKYLÄ!

26.5.2018 klo 12-14

Oletko suuntaamassa esiintymään lavalle, mutta asun kanssa on ongelmia? Eikö neula ja lanka pysy käsissä tai strassien liimaus kuulostaa heprealta? Ei hätää, Olivia rientää apuun!

Kurssi esiintymisasujen ja niiden koristelun taitamisessa on täällä! La 26.5 klo 12-14 Olivia Rouge opettaa taitojaan tällä kertaa Jyväskylässä. Työpaja sopii loistokkaasti burleski-, drag- sekä muille lavaesiintyjille, jotka haluavat loistaa lavalla asujen ja asusteiden kera!

Kurssilla käydään läpi mm. seuraavia asioita:
- Asujen Do's & Dont's (erityisesti burleskiesiintyjille, jotka riisuvat vaatteita lavalla)
- Materiaalivalinnat
- Koristelutekniikat/kikat asuihin ja propseihin
- Mistä materiaaleja kannattaa hankkia

Kurssin aikana ei valitettavasti valmisteta asua vaan käydään läpi ainoastaan asioita suunnitteluasteella. Jos kiinnostuneita löytyy, laajemman kurssin voi myös järjestää joskus tulevaisuudessa. Lisäksi työpajassa on aikaa myös kyselytuokiolle. Työpajaan tarvitset mukaan ainoastaan muistiinpanovälineet.

Olivia Rouge on vuonna 2006 pukuompelijaksi valmistunut burleskiesiintyjä, joka valmistaa 90% omista esiintymisasuistaan ja on lisäksi valmistanut pukuja muille esiintyjille burleski & drag-skenessä. Olivia valmistaa omaa mallistoaan ja mittatilaustöitä myös esimerkiksi morsiamille.

Työpajan hinta o 30€/hlö. Vain sähköpostitse tulleet ilmoittautumiset hyväksytään. Ilmoittautuminen on sitova ja kurssista lähetetään ennakkolasku.

Kurssille mahtuu 15 ja kurssi järjestetään jos osallistujia on 6. Sitovat ilmoittautumiset: oliviarouge@gmail.com

Työpaja järjestetään Kuntomaailman (Ahjonkatu) tiloissa osoitteessa Ahjonkatu 14-16, 40320 Jyväskylä.

Lämpimästi tervetuloa!

 Assels! Workshop with Miss Chrissy Kiss!
26.5.2018 klo 11-12:30

Ihastuttava Miss Chrissy Kiss saapuu Tampereelle esiintymään Burlesque Jubilee! tapahtumaan ja opettaa seuraavana päivänä ilahduttavan pepputasselityöpajan!

In this class you'll lear the ABC of shaking your booty and making them assels fly and spin liks crazy. We'll begin with a short theory of where assels came from and what to keep in mind when making the assles and then will move on to shaking techniques and tricks. We'll top off the class with a short but fierce dance combo. There will be some sweat, plenty of laughter and a whole lot of booty action.

Level: beginner / intermediate

What to wear: something you feel comfortable and move easily. Please wear something that allows wearing assles on you bum-cheeks such as short-shorts or even thongs. There will be a little bit of floor work so knee protection recommended. For shoes you can be barefoot or wear sneakers, dance slippers or heels if desired - whatever makes you happy. The assels will be provided by the teacher.

PS. There will be assels for sale too, remember to bring CASH!

Hinta: 25€ / hlö

Paja toteutuu, jos osallistujia on 5, maksimiosallistujamäärä on 20.

Ilmoittautuminen sähköpostitse oliviarouge at gmail.com, kirjoita otsikkoon MISS CHRISSY KISS Huom! Ilmoittautuminen on SITOVA ja peruutettavissa ainoastaan force majeuren sattuessa. Sairastapauksissa vaaditaan sairaanhoitajan todistuksen maksun palauttamiseksi. Vaihtoehtoisesti voit myös myydä paikan kurssilta vaikka jollekin kaverillesi, jos et itse pääsekään paikalle.

Paja järjestetään Tanssistudio Razzmatazzin tiloissa osoitteessa:Satakunnankatu 18 A, 2krs.

Kaikki mahdolliset kysymykset voi laittaa myös samaiseen oliviarouge at gmail.com
 

Advanced Burlesque with Olivia Rouge
16.6.2018 klo 12-16

Tervetuloa Tampereelle tiiviskurssille oppimaan burleskia jatko-opetuksen merkeissä!

Järjestäjänä toimii Olivia Rouge, Suomen burleskiskenen yksi eniten keikkailevista ja muutoin kulttuuriin vaikuttavista tekijöistä, hänet tunnetaan myös virallisena Burleskinstituutin opettajana. Olivia Rouge on esiintynyt vuodesta 2008 lähtien Suomen suvessa ja kesäöissä aina lapin paukkupakkasiin asti, sekä kansainvälisesti muun muassa Las Vegasista New Yorkin kautta Italiassa, Lontoossa ja Amsterdamissa. Olivia opettaa myös viikottaisia burleskitunteja Razzmatazz-tanssistudiolla ja järjestää erilaisia kursseja Olivia Rouge’s School of Burlesquen alla.


Kurssi järjestetään Razzmatazz-studiolla osoitteessa:
Satakunnankatu 18 A
33210 Tampere (Kauppakeskus Siperia, 2 krs.)

Kurssin aikana opetellaan mm. seuraavia asioita:
* floorwork
* bump'n'grindit ja niiden yhdistely
* koreografiaa
* improvisaatioharjoituksia
* sukkien ja yläosien riisuntaa (ainakin alkeisintensiivin hanskojen ym. lisäksi) + tasselien pyöritystä

Kurssi soveltuu kaikille 18-vuotta täyttäneille ikään, kokoon tai sukupuoleen katsomatta. Kurssille voi osallistua Olivian alkeisintensiivin käyneet henkilöt tai muuten burleskin alkeita kokeilleet. HUOM! Kurssilla käydään läpi myös jonkin verran Olivian viikkotunneilla käytyjä asioita! Kurssilla tulee varmasti lämmin ja lattiatyöskentelyssä polvet saattavat joutua koville.

Tiiviskurssin hinta on 80€/henkilö. Ilmoittautuminen sähköpostitse 10.6.2018 mennessä osoitteeseen oliviarouge(a)gmail.com (mainitse nimesi ja puhelinnumerosi ilmoittautuessa!) ja saat paluupostina laskun työpajasta.

Ilmoittautuminen on SITOVA ja peruutettavissa ainoastaan force majeuren sattuessa. Sairastapauksissa vaaditaan sairaanhoitajan todistuksen ennakkomaksun palauttamiseksi. Maksua ei palauteta peruutuksen sattuessa, mutta voit myydä osallistumisesi jollekin ystävällesi, jollet itse pääsekään paikalle.

Kurssille otetaan max. 14 osallistujaa. Kurssi järjestetään kun osallistujia on vähintään kuusi henkilöä.
 


 Mini Vintage Look Workshop with Olivia Rouge
17.6.2018 klo 12-15

 Haluaisitko oppia laittamaan kutrisi kuin lempinäyttelijälläsi vuosikymmenten takaa? Tai kenties oppia muutaman meikkiniksin vintage-henkiseen meikkiin? Supersuosittu Vintage Look-workshop on palannut suuren kyselyaallon seurauksena!

Tässä workshopissa voit viettää iltapäivää kaunistautuen ja kuunnellen teemaan sopivaa musiikkia ja halutessa jatkaa iltaa viimeisen päälle laitettuna johonkin ihanaan kuppilaan!

Opettajattarena toimii Tampere Burlesquen voimanainen Olivia Rouge, joka aloitti Vintage Look-workshoppiensa järjestämisen jo vuonna 2011. Hän on yksi Suomen burleskitaivaan kirkkaimmista tähdistä ja on aina vastannut itse omasta esiintymis- ja kuvauslookistaan hiusten ja meikin osalta. Vaikka Olivialla ei olekaan alan virallista koulutusta, on hänellä paljon kokemusta ja niksejä kauneudenhoitoon! Olivia on myös päävastuussa mm. Phot-O-Rama kuvauspalvelun tiimissä asiakkaiden kutreista.

Tämä kurssi on aiempiin Vintage Look workshoppeihin verrattuna hieman tiiviimpi sisällöltään, sillä perehdymme lähinnä opettelemaan vain vintagehenkisten kiharoiden tekoa ja aina yhtä kysyttyjen Victory Rolls- kiehkuroiden salat. Tähän työpajaan kannattaa osallistua, mikäli omaa vähintään olkapäille ulottuvat hiukset!

Lisäksi workshopissa opettelemme muutamia meikkiniksejä vintage-tyyliseen meikkiin. Kaikki workshopissa tarvittavat materiaalit (pinnit, harjat ym.) ilmoitetaan varmistuneille osallistujille sähköpostitse ennen työpajaa ja jokaisen tulee tuoda omat materiaalit mukanaan.

Lisäksi työpajan aikana on mahdollista ostaa Olivia Rougen valmistamia hiskoruja.

Workshopin hinta on 60€ ja ilmoittautuminen osoitteeseen oliviarouge at gmail.com 10.6.2018 mennessä! Osallistujia kurssille mahtuu 12. Kurssi pidetään, jos osallistujia on vähintään 5.

Kurssii järjestetään Tanssistudio Razzmatazzin tiloissa osoitteessa Satakunnankatu 18, 2krs., Tampere

HUOM! Ainoastaan sähköpostitse tehty ilmoittautuminen on pätevä ja ilmottautuminen on SITOVA, kurssimaksua ei palauteta muuta kuin force majeuren sattuessa tai lääkärintodistuksella! Kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä, eli ole nopea!

Lämpimästi tervetuloa!


 Burlesque & Heels workshop, Orivesi
15.7.2018 klo 12-15:30


Tule mukaan ihanan inspiroivaan ja hyväntuuliseen workshop-päivään, josta ei voi lähteä kuin hymy huulilla! Päivä täynnä naisenergiaa!

Opettajana toimii Olivia Rouge, yksi Suomi Burleskin tunnetuimpia ja suosituimpia esiintyjiä! Olivia Rouge toimii myös virallisena Burleskinstituutin opettajana. Tällä kertaa hän tuo Orivedelle kaksi erilaista workshopia, toinen keskittyy burleskiin ja toinen suosittuun tanssilajiin Heelsiin.

Burlesque / 90min
klo 12-13:30

Työpajassa käydään hieman läpi burleskin historiaa, burleskin ele- ja liikekieltä, hanskojen riisuntaa ja tehdään helpohko koreografia. Mahdollisuus myös muutamaan improvisaatioharjoitukseen. Työpaja soveltuu KAIKILLE täysi-ikäisille ulkonäköön, kokoon tai tanssitaustaan katsomatta.
Hinta: 25€

HEELS / 90min
14-15:30
Workshop keskittyy tähän suosittuun, supernaiselliseen tanssilajiin, jota tanssitaan nimensä mukaisesti korkokengillä. Tunnilla tehdään kävelyharjoituksia ja harjoitellaan tekniikkaa sekä tehdään lopuksi koreografia, jossa saattaa olla myös osana lattiatyöskentelyä. Tunti sopii hyvin kaikille, mutta lattiatekniikan vuoksi kannattaa ottaa huomioon mahdolliset polvivammat ym.! Tällä tunnilla tulee varmasti hiki!
Hinta: 18€/hlö

Yhteisinta molemmille workshopeille: 38€

Ilmoittautuminen molempiin työpajoihin otsikolla HEELS/BURLESKI ORIVESI osoitteeseen oliviarouge at gmail.com 1.7.2018 mennessä! Osallistujia kurssille mahtuu 20. Kurssi pidetään, jos osallistujia on vähintään 8.

Kurssii järjestetään Kiwilinnan liikuntasalissa osoitteessa Keskustie 31, Orivesi, 2krs.

HUOM! Ainoastaan sähköpostitse tehty ilmoittautuminen on pätevä ja ilmottautuminen on SITOVA, kurssimaksua ei palauteta muuta kuin force majeuren sattuessa tai lääkärintodistuksella! Kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä, eli ole nopea!

Lämpimästi tervetuloa!