TULEVAT WORKSHOPIT

Tulevat kaikille avoimet työpajat ja kurssit (selaamalla alaspäin löydät tarkemmat infot kaikista pajoista):

Jos haluat reaaliajassa kaikki uusien työpajojen tiedot itsellesi, käy liittymässä Facebookissa Olivia Rougen classes & workshops-ryhmään: TÄÄLTÄ 

Vuosi 2018

Ilmoittautuminen kevään Tanssistudio Razzmatazzin burleskitunneille on alkanut! Pääasiassa uusia oppilaita otetaan Burleskialkeet 2-tunnille, joka on keskiviikkoisin klo 20:15-21:15!

Ilmoittaudu mukaan osoitteessa: http://www.razzmatazz.fi/tanssitunnit/ilmoittautuminen/
Huom! Ensimmäinen kokeilukerta on ilmainen!13.1 Workshops wit Fräulein Frauke
27.1 Sensual saturday
(1/3 paikoista jo mennyt)

10.2 Bump'n'Grind workshop ulkomaisen vieraan kanssa! Lisää infoa tulossa!
17.2
Pin-up posing
3.3
Beginner's Guide to Burlesque, ORIVESI
9.-11.3 Tampere Burlesque Experience workshopit. Lisää infoa tulossa!
17.3
Beginner's Guide to Burlesque INTENSIVE, TampereVuosi 2018

Workshops with Fräulein Frauke
13.1 klo 12:30-15:15

Ihastuttava Fräulein Frauke saapuu Tampereelle esiintymään Teerenpeli Tease - Decades tapahtumaan ja pitää aiemmin päivällä kaksi työpajaa!

Voit osallistua vain yhteen tai molempiin työpajoihin, molempiin pajoihin osallistuessa saat ne kimppahintaan 45€!

12:30-13:30 BE FRIENDS WITH THE PRODUCER & HOW TO GET BOOKED

Swedish based burlesque performer and producer Fräulein Frauke shares her tips and observations on how the international burlesque scene works, how to approach and deal
with producers, how to apply succesfully to big shows and festival, how to communicate with clients outside the burlesque bubble, ask to get payed and how to organize your
burlesque life.

After almost 8 years of producing burlesque- and related events, and over five years as an international traveling showgirl, Frauke has a lot of accumulated knowledge. Runner of the
acclaimed burlesque, cabaret and jazz club Fräulein Frauke Presents, that also tours in different capacities, as well as the International Stockholm Burlesque Festival.
Married to, and partner with, top burlesque photographer John-Paul Bichard, there will also be talk about how to best use promotion tools and how communication works best, ownership of photos, copyrights etc.

Bring paper and pens and all your questions!

Hinta: 20€ /hlö

13:45-15:15 BURLESQUE BEGINNER WORKSHOP

Come learn the tricks and trades of the beautiful artform “burlesque” by international burlesque star Fräulein Frauke! This class is an introduction to burlesque entertainment and is angled at newer performers and people curious about burlesque.

We will talk about what burlesque is, how to build an act, how to connect with the audience, burlesque characters and of course- learn some burlesque movements and the principles of stripping!

Together we will build a personal classic little burlesque act using character, classic moves and act building.

Please bring with: Gloves and a boa (there will be some to borrow if you don't have this). Paper and pen might also be good, as well as dancing shoes. (optional)

Hinta: 30€ / hlö

Pajat toteutuvat, jos osallistujia on 6, maksimiosallistujamäärä on 15.

Ilmoittautuminen sähköpostitse tampereburlesque at gmail.com, kirjoita otsikkoon FRÄULEIN FRAUKE. Huom! Ilmoittautuminen on SITOVA ja peruutettavissa ainoastaan force majeuren sattuessa. Sairastapauksissa vaaditaan sairaanhoitajan todistuksen maksun palauttamiseksi. Vaihtoehtoisesti voit myös myydä paikan kurssilta vaikka jollekin kaverillesi, jos et itse pääsekään paikalle.

Molemmat pajat järjestetään Tanssistudio Razzmatazzin tiloissa osoitteessa:
Satakunnankatu 18 A, 2krs.

Kaikki mahdolliset kysymykset voi laittaa myös samaiseen tampereburlesque at gmail.com osoitteeseen


 
Sensual Saturday 27.1.2018

Lauantai täynnä sensuellia tunnelmaa burleskin maailmassa! Kaksi erillistä tuntia, joiden aikana voit heittäytyä naisellisten liikkeiden vietäväksi ja viettää hauska iltapäivä.
Valittavanasi on kaksi erityyppistä workshopia, joista molempiin osallistuminen on toki myös varsin suotavaa. Molemmat workshopit on tarkoitettu ensisijaisesti hieman burleskia jo kokeilleille, mutta ei ihan keltanokkiakaan jätetä ulkopuolelle! Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla ennestään esiintyjä, mutta jos sinulla on pieni haju mistä burleskista on kyse, niin tämä päivä on juuri sopiva sinulle!
MOLEMMAT PAJAT YHTEENSÄ 30€!!

Boudoir tease 14:00-15:15 MUUTAMA PAIKKA JÄLJELLÄ!

Tässä workshopissa harjoittelemme aamutakkien ja sukkien riisuntaa ja teemme hitaan, seksikkään koreografian, jossa on myös hieman improvisaatiomausteita lisättynä. Workshopin aikana käytämme myös tuolia hyväksemme.
Workshopiin tarvitset mukaan stay-up sukat, korkokengät, aamutakin ja hanskat. Muutoin pukeutuminen oman valinnan mukaan, missä ikinä tunnetkaan itsesi seksikkääksi ja upeaksi! Huom! Koska käytämme tunnilla sukkia, suosittelen lämpimästi laittamaan hameen/alushousut/sortsit tai vastaavat alaosaan, jotta sukkien riisunta olisi vaivattomampaa (pitkien housujen päältä kun tuppaa olemaan hieman haastavaa).

Workshopin hinta 20€/hlö

Fierce Femmes 15:30-16:45

Tässä workshopissa etsimme itsestämme sisäisen kissaeläimen ja päästämme sen valloilleen! Luvassa hieman menevämpää liikkumista, floorworkia ja asenteellista menoa. Tällä tunnilla tulee varmasti myös hiki! Teemme tunnilla koreografiapätkän ja luvassa myös hieman improvisaatio-osuutta.
Workshopiin voit pukeutua vartalonmyötäisiin vaatteisiin, mutta ei mielellään korsettia tai muuta liikkumista hankaloittavaa vaatetusta. Suosittelen myös lämpimästi ottamaan varmuuden vuoksi polvisuojat mukaan, mikäli tiedät polviesi olevan heikot. Voit ottaa mukaasi korkokengät, mutta niiden käyttö ei ole pakollista. Tanssikengät ovat paras vaihtoehto.
Tässä työpajassa ei keskitytä niinkään riisumiseen vai enemmän liikkumiseen. Jotain pientä vaatekappaletta (hanska, lantiohuivi tms.) saatamme riisua, mutta niitä saa lainaksi myös studiolta.

Workshopin hinta: 20€/hlö

Työpajoihin mahtuu 15hlöä per paja, pajat toteutuvat jos osallistujia on 8 per paja.

Ilmoittaudu nimelläsi ja puhelinnumerollasi sähköpostitse 19.1.2018 mennessä osoitteeseen oliviarouge@gmail.com.

Ilmoittautuminen on SITOVA ja peruutettavissa ainoastaan force majeuren sattuessa. Sairastapauksissa vaaditaan sairaanhoitajan todistuksen maksun palauttamiseksi. Vaihtoehtoisesti voit myös myydä paikan kurssilta vaikka jollekin kaverillesi, jos et itse pääsekään paikalle!

Workshopit pidetään osoitteessa
Tanssistudio Razzmatazz
Satakunnankatu 18 A, 2krs.
 
Pin-up Posing with Olivia Rouge
17.2 klo 13:30-15:30

Oletko aina halunnut tuoda parhaat puolesi esiin kuvaustilanteissa, mutta et oikein tiedä miten? Olivia Rouge rientää apuun! Vuodesta 2008 burleskiesiintyjänä, burleskiopettajana, alternative-mallina, tuottajana ja vaatesuunnitelijana toiminut Olivia Rouge kertoo tässä 2h työpajassa kaikki mahdolliset vinkit, mitä sinun tulee tietää poseeraamisesta, kuvaustilanteessa olemisesta sekä sopimusasioista.

Tässä työpajassa painotamme enemmän pin-up henkisiin kuvausasentoihin, mutta pajassa käydään läpi myös yleispäteviä vinkkejä kuvaustilanteeseen, eli vaikka perinteinen pin-up ei välttämättä olisi juuri sinun juttusi, niin varmasti löydät vinkkejä myös muunlaisiin kuvaustilanteisiin!

Työpajassa opit mm:

- Poseerauksen perusasiat
- Ilmeet ja käsien asennot
- Oman vartalon käyttö kuvaustilanteessa
- Rekvisiitan käyttäminen ja vaatteiden valinta
- Kuvan käyttöoikeudet


Kurssille tarvitset mukaan:

Korkokengät (ei platform-korkoja) ja liikkumiseen sopivat, mieluiten vartalonmyötäiset vaatteet (esim, toppi ja legginsit).
Ota lisäksi oma kamera mukaan, puhelimen kamera käy hyvin.

Työpajan hinta 35€/hlö. Ilmoittaudu nimelläsi ja puhelinnumerollasi sähköpostitse 9.2.2018 mennessä osoitteeseen oliviarouge(a)gmail.com), jolloin saat tarkemmat ohjeet workshoppiin osallistumisesta, yleisistä infoista ja laskun työpajasta.

Ilmoittautuminen on SITOVA ja peruutettavissa ainoastaan force majeuren sattuessa. Sairastapauksissa vaaditaan sairaanhoitajan todistuksen maksun palauttamiseksi. Vaihtoehtoisesti voit myös myydä paikan kurssilta vaikka jollekin kaverillesi, jos et itse pääsekään paikalle!

Kurssille otetaan max. 14 osallistujaa. Kurssi järjestetään kun osallistujia on vähintään kuusi henkilöä.

Kurssi järjestetään osoitteessa:
Tanssistudio Razzmatazz
Satakunnankatu 18 A
33210 Tampere (2. kerros)

Lisätietoja sähköpostitse oliviarouge(a)gmail.com

Lisää opettajasta:
www.oliviarouge.com


Muita workshoppeja ympäri Suomea:
www.facebook.com/burleskinstituutti 

Beginner’s Guide to Burlesque, Orivesi
3.3.2018 klo 12-14


Tule mukaan ihanan inspiroivaan ja hyväntuuliseen workshopiin, josta ei voi lähteä kuin hymy huulilla! Ensimmäistä kertaa Orivedellä!

Opettajana toimii Olivia Rouge, yksi Suomi Burleskin tunnetuimpia ja suosituimpia esiintyjiä! Olivia Rouge toimii myös virallisena Burleskinstituutin opettajana.

Työpajassa käydään hieman läpi burleskin historiaa, burleskin ele- ja liikekieltä, hanskojen riisuntaa ja tehdään helpohko koreografia. Mahdollisuus myös muutamaan improvisaatioharjoitukseen. Työpaja soveltuu KAIKILLE täysi-ikäisille ulkonäköön, kokoon tai tanssitaustaan katsomatta.

Workshopin hinta on 30€ ja ilmoittautuminen osoitteeseen oliviarouge at gmail.com 20.2.2018 mennessä! Osallistujia kurssille mahtuu 20. Kurssi pidetään, jos osallistujia on vähintään 8.

Kurssii järjestetään Kiwilinnan liikuntasalissa osoitteessa Keskustie 31, Orivesi, 2krs.

HUOM! Ainoastaan sähköpostitse tehty ilmoittautuminen on pätevä ja ilmottautuminen on SITOVA, kurssimaksua ei palauteta muuta kuin force majeuren sattuessa tai lääkärintodistuksella! Kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä, eli ole nopea!

Lämpimästi tervetuloa!


Beginner's Guide to Burlesque INTENSIVE
17.3 klo 14-18

Tervetuloa Tampereelle tiiviskurssille oppimaan burleskin alkeita!

Järjestäjänä toimii Olivia Rouge, Suomen burleskiskenen yksi eniten keikkailevista ja muutoin kulttuuriin vaikuttavista tekijöistä, hänet tunnetaan myös virallisena Burleskinstituutin opettajana. Olivia Rouge on esiintynyt vuodesta 2008 lähtien Suomen suvessa ja kesäöissä aina lapin paukkupakkasiin asti, sekä kansainvälisesti muun muassa Las Vegasista New Yorkin kautta Italiassa, Lontoossa ja Amsterdamissa. Olivia opettaa myös viikottaisia burleskitunteja Razzmatazz-tanssistudiolla muiden työpajojen ohella

Intensiivikurssi järjestetään 17.3.2018 klo 14-18 välisenä aikana.

Kurssi järjestetään Razzmatazz-studiolla osoitteessa:
Satakunnankatu 18 A
33210 Tampere (Kauppakeskus Siperia, 2 krs.)

Kurssi aloitetaan kertomalla hieman yleistä burleskin historiasta ja opettelemme esiintymisen kannalta ulkoisesti ja sisäisesti tärkeitä seikkoja kuten poseeraukset, kävely ja kontaktin luominen yleisöön. Lisäksi keskitymme esiintymiseen, liikkumiseen ja käymme läpi erilaisia tapoja riisua tyypillisimpiä vaatekappaleita ja asusteita. Teemme myös pienen koreografiapätkän yhdessä.

Sunnuntaina keskitymme varsinaiseen esiintymiseen ja paremmin liikkumiseen. Opettelemme helpon koreografian, sekä klassisimpia burleskiliikkeitä. Lisäksi käymme lisää läpi erilaisia tapoja riisua tyypillisimpiä vaatekappaleita ja asusteita.

Kurssi soveltuu kaikille 18-vuotta täyttäneille ikään, kokoon tai sukupuoleen katsomatta. Kurssille voi osallistua kaikki aiheesta kiinnostuneet, olitpa täysin keltanokka, hieman esiintynyt tai vain uusia elämyksiä etsivä. Osallistuminen ei vaadi tanssitaustaa tai aiempaa kokemusta esiintymisestä. HUOM! Kurssilla käydään läpi myös jonkin verran Olivian viikkotunneilla käytyjä asioita!

Tiiviskurssin hinta on 80€/henkilö. Ilmoittautuminen sähköpostitse 101.3.2018 mennessä osoitteeseen oliviarouge(a)gmail.com (mainitse nimesi ja puhelinnumerosi ilmoittautuessa!) ja saat paluupostina laskun työpajasta.

Ilmoittautuminen on SITOVA ja peruutettavissa ainoastaan force majeuren sattuessa. Sairastapauksissa vaaditaan sairaanhoitajan todistuksen ennakkomaksun palauttamiseksi. Maksua ei palauteta peruutuksen sattuessa, mutta voit myydä osallistumisesi jollekin ystävällesi, jollet itse pääsekään paikalle.

Kurssille otetaan max. 14 osallistujaa. Kurssi järjestetään kun osallistujia on vähintään kuusi henkilöä.

Lisätietoja sähköpostitse oliviarouge(a)gmail.com

Lisää opettajasta:
www.oliviarouge.com