TULEVAT WORKSHOPIT


Tulevat kaikille avoimet työpajat ja kurssit (selaamalla alaspäin löydät tarkemmat infot kaikista pajoista):

Jos haluat reaaliajassa kaikki uusien työpajojen tiedot itsellesi, käy liittymässä Facebookissa Olivia Rougen classes & workshops-ryhmään: TÄÄLTÄ 

Vuosi 201912.8 Orivesi burlesque kausi alkaa- huom alkeistunnille ilmainen kokeilukerta, muista ilmoittautua mukaan!
21.9 Mini coaching with Olivia Rouge
9.11 Beginner's Guide to Burlesque
23.11 Fan dance workshopVuosi 2019Burleskin alkeet Orivedellä 12.8->, klo 20:15-21:15 @ Oriveden Vanha Kiwilinna

Lämpimästi tervetuloa mukaan viikottaisille burleskitunneille Orivedellä, huom UUSI RYHMÄ!

Nyt on mahdollisuus kaikille burleskista kiinnostuneille osallistua syksyllä burleskikurssille, joka koostuu 15 tunnista.
Burleskikurssin ajankohta on maanantaisin klo 20:15-21:15 12.8.2019 alkaen!

Kurssilla opettelemme burleskin alkeita, niin liikekieleltä kuin burleskin olemukseltakin, sekä tutustumme hieman burleskin historiaankin. Tunnit koostuvat lämmittelystä, tekniikkaharjoituksista ja koreografian tekemisestä. Vaikka tunneilla liikutaan ja tanssitaan, kuuluu tunteihin myös erilaisia improvisaatio- ja eläytymisharjoituksia.
Koitan järjestää vuoden loppuun jonkinlaisen mahdollisuuden myös esiintymiseen ryhmänä! Esitykseen osallistuminen ei ole mitenkään edellytys, että tunneilla voi käydä 😊

Sitten faktat:
Aika: maanantaisin 12.8-25.11 klo 20:15-21:15 (syysloman tienoilla yhtenä viikkona ei tunteja)
Paikka: Wanha Kivilinna, Keskustie 31 2. krs, Orivesi
Hinta: 165€ /hlö (myös osamaksumahdollisuus!)
Ilmoittautuminen: sähköpostitse osoitteeseen oliviarouge@gmail.com, otsikkoon BURLESKIN VIIKKOTUNNIT, ORIVESI. Ilmoittautumiset 31.7.2019 mennessä!!!
Ilmoittautuminen on SITOVA ja kurssimaksun saa takaisin ainoastaan lääkärintodistuksella.

Huom! Tunnit K18!!

Kurssille mahtuu 15 osallistujaa, kurssi järjestetään jos osallistujia on 8.

 21.9.2019 klo 12-15 @ Tanssistudio Razzmatazz
 Olivia Rouge's School of Burlesque - MINICoaching classes

Onko suuntana jo esiintymislavat, mutta kaipaat apua numerosi kanssa? Olivia Rouge on täällä sinua auttamassa! Nyt on mahdollista osallistua mini Coaching-tunneille Olivian opastuksella, jossa tarkoituksena on auttaa tulevia soolo- tai duoesiintyjiä heidän numeroidensa rakentamisessa. Kurssi on siis tarkoitettu henkilöille, joilla on jo jonkinlaista tietoa burleskista ja ovat oikeasti suuntaamassa esiintymislavoille! Kyseessä ei siis ole alkeiskurssi, missä tutustutaan burleskiin yleisesti tai muu vastaava :)

Voit siis osallistua tunneille jo valmiin, puolivalmiin tai vaikka vain ideatasolla olevan numeron kanssa ja yhteistuumin varmistetaan, että numerosta tulee mahdollisimman loistokas! Kurssille osallistuvat henkilöt voivat olla uusien tulokkaiden iltoihin osallistuvia tai muuten vaan numeron kanssa pähkäileviä henkilöitä! Coachingiin osallistuvilla on hyvät mahdollisuudet päästä myös esiintymään johonkin Tampere Burlesquen tapahtumaan tulevaisuudessa!

Kurssi koostuu yhdestä yhteisestä intensiivipäivästä ja tämän lisäksi mahdollisista kotitehtävistä. Kurssin jälkeen Olivia voi olla online-apua kurssilaisille heidän numeroidensa kanssa. Kurssilla ei varsinaisesti tehdä yhteisiä koreografioita.

Käytämme siis päivästä n.3h esityksien läpikäymiseen, kurssin aikana ei käydä muutoin läpi mitään yhteisiä aiheita. Riippuen osallistujien määrästä jokaisella on n. 20min aikaa esitellä oma numeronsa ja saada neuvoja/vinkkejä/mielipiteitä. Myös muiden henkilöiden esittelyiden aikana voi avautua itselle paljon asioita! Jos osallistujamäärä on pieni, niin työpajan kokonaisaika hieman lyhenee. Lisäksi jälkeenpäin on mahdollista saada online coaching apua erikoishintaan!

Opintokokonaisuuden hinta 65€/hlö. Mahdolliset duoesiintyjät hinta on 50€/hlö, eli molemmat maksavat omat osuutensa kurssista. Summa kokonaisuudessaan tulee maksaa ennen kurssin alkua. Myös osamaksu on mahdollista!

Kurssille mahtuu 8 hlöä, kurssi toteutetaan, jos osallistujia on 5.

Kurssi järjesteään Tanssistudio Razzmatazzin tiloissa osoitteessa
Aleksis Kiven katu 18 B, 4.krs

Ilmoittautumiset osoitteeseen oliviarouge at gmail.com otsikoksi: MINI COACHING CLASS. HUOM! Ainoastaan sähköpostitse tehty ilmoittautuminen on pätevä ja ilmottautuminen on SITOVA, kurssimaksua ei palauteta muuta kuin force majeuren sattuessa tai lääkärintodistuksella! Kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä, eli ole nopea!


Beginner’s Guide to Burlesque
9.11.2019 klo 12-14 @ Tanssistudio Razzmatazz


Tule mukaan ihanan inspiroivaan ja hyväntuuliseen workshopiin, josta ei voi lähteä kuin hymy huulilla!

Opettajana toimii Olivia Rouge, yksi Suomi Burleskin tunnetuimpia ja suosituimpia esiintyjiä! Olivia Rouge toimii myös virallisena Burleskinstituutin opettajana.

Työpajassa käydään hieman läpi burleskin historiaa, burleskin ele- ja liikekieltä, hanskojen riisuntaa ja tehdään helpohko koreografia. Mahdollisuus myös muutamaan improvisaatioharjoitukseen. Työpaja soveltuu KAIKILLE täysi-ikäisille ulkonäköön, kokoon tai tanssitaustaan katsomatta.

Workshopin hinta on 30€ ja ilmoittautuminen osoitteeseen oliviarouge at gmail.com 25.10.2019 mennessä! Osallistujia kurssille mahtuu 20. Kurssi pidetään, jos osallistujia on vähintään 8.

Kurssii järjestetään Tanssistudio Razzmatazzin tiloissa osoitteessa Aleksis Kiven katu 18 B, 33210 Tampere (4. kerros)

HUOM! Ainoastaan sähköpostitse tehty ilmoittautuminen on pätevä ja ilmottautuminen on SITOVA, kurssimaksua ei palauteta muuta kuin force majeuren sattuessa tai lääkärintodistuksella! Kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä, eli ole nopea

23.11.2019 klo 13-14:30 @Tanssistudio Razzmatazz
 Fan dance workshop with Olivia Rouge
 


Tervetuloa viettämään kurssia ihastuttavien viuhkojen parissa!

Opetellaan klassisten höyhenviuhkojen ja silkkiviuhkojen käyttöä! Ensin luvassa tekniikkaosuus, jonka jälkeen teemme pienen koreografian viuhkoilla. Tunnilla on lainassa muutamat suuremmat höyhenviuhkat, mutta pääasiassa työskentelemme pienien viuhkojen kera. Lainaksi saa myös muutamia silkkiviuhkoja, mutta jos itseltä löytyy omia viuhkoja, niin ota ihmeessä mukaan!

Hinta: 45€/hlö
Ilmoittautumiset sähköpostitse: oliviarouge@gmail.com
merkitse otsikoksi FAN DANCE WORKSHOP, kurssille mahtuu 15 hlöä, kurssi pidetään, jos osallistujia on 7.
Ilmoittautuminen on SITOVA ja peruutettavissa ainoastaan force majeuren sattuessa. Sairastapauksissa vaaditaan sairaanhoitajan todistuksen ennakkomaksun palauttamiseksi. Maksua ei palauteta peruutuksen sattuessa, mutta voit myydä osallistumisesi jollekin ystävällesi, jollet itse pääsekään paikalle.

Kurssi järjesteään Tanssistudio Razzmatazzin tiloissa osoitteessa
Aleksis Kiven katu 18 B, 4.krs