TULEVAT WORKSHOPIT


Tulevat kaikille avoimet työpajat ja kurssit (selaamalla alaspäin löydät tarkemmat infot kaikista pajoista):

Jos haluat reaaliajassa kaikki uusien työpajojen tiedot itsellesi, käy liittymässä Facebookissa Olivia Rougen classes & workshops-ryhmään: TÄÄLTÄ 

Vuosi 201927.4 Make it Sparkle, Orivesi 
22.5-12.6 Summer course, Tampere
22.5-31.7 Coaching Classes, Tampere
25.5 Burlesque takeover, Turku
16.6 Burlesque advanced course, Tampere


Vuosi 2019


    

Make it Sparkle workshop, 27.4.2019 klo 11-15/11-17
Oriveden vanha Kiwilinna, Keskustie 31, Orivesi.

Oletko suuntaamassa esiintymään lavalle, mutta asun kanssa on ongelmia? Eikö neula ja lanka pysy käsissä tai strassien liimaus kuulostaa heprealta? Ei hätää, Olivia rientää apuun!

Yhden päivän intensiivikurssi esiintymisasujen ja niiden koristelun taitamisessa on täällä! La 27.4 klo 11-15 / 11-17 Olivia Rouge Shop muuntautuu askartelupajaksi. Sopii loistokkaasti burleski-, drag- sekä muille lavaesiintyjille, jotka haluavat loistaa lavalla asujen ja asusteiden kera!

Kurssilla käydään läpi mm. seuraavia asioita:
- Asujen Do's & Dont's (erityisesti burleskiesiintyjille, jotka riisuvat vaatteita lavalla)
- Materiaalivalinnat
- Koristelutekniikat/kikat asuihin ja propseihin
- Mistä materiaaleja kannattaa hankkia

Kurssille voi tuoda omia keskeneräisiä asuja, joiden kanssa tarvitsee apua. Suunnitelmissa on koristella esimerkiksi rintaliivit (tai mitä nyt kenelläkin saattaisi olla tarpeellista koristella) kurssin aikana. Ateljeelta on saatavilla mukavasti materiaaleja kuten helmiä, koristenauhoja, kangastilkkuja ym. Kalliimmat materiaalit kuten strassit ym. jokainen voi tuoda itse halutessaan.

Kurssin aikana ei valitettavasti valmisteta mitään suurempaa asua, tehdä kaavoja tai muuta vastaavaa, vaan keskitymme asuihin pienemmällä skaalalla ja enemmän koristelutekniikoihin. Jos kiinnostuneita löytyy, laajemman kurssin voi myös järjestää joskus tulevaisuudessa. Kurssi ajoittuu pääasiassa ajalle 11-15, mutta jos on paljon kiinnostuneita jatkamaan omien asujen koristelua/kaipaa niiden kanssa apua, niin voimme pidentää kurssin klo 17 asti.

Olivia Rouge on vuonna 2006 pukuompelijaksi valmistunut burleskiesiintyjä, joka valmistaa 90% omista esiintymisasuistaan ja on lisäksi valmistanut pukuja muille esiintyjille burleski & drag-skenessä.

Päivän hinta klo 11-15 80€, päivän hinta klo 11-17 100€. Vain sähköpostitse tulleet ilmoittautumiset hyväksytään. Ilmoittautuminen on SITOVA ja peruutettavissa ainoastaan force majeuren sattuessa. Sairastapauksissa vaaditaan sairaanhoitajan todistuksen ennakkomaksun palauttamiseksi. Maksua ei palauteta peruutuksen sattuessa, mutta voit myydä osallistumisesi jollekin ystävällesi, jollet itse pääsekään paikalle.

Kurssille mahtuu 8 ja kurssi järjestetään jos osallistujia on 4. Sitovat ilmoittautumiset: oliviarouge at gmail.com

Kurssi järjestetään Olivian työpajalla Orivedellä osoitteessa Keskustie 31. Junat Tampereelta kulkee mukavasti ja tarvittaessa nouto juna-asemalta onnistuu 😊  


Summer Burlesque with Olivia Rouge
4x 60min 22.5-12.6 klo 18-19, Tanssistudio RazzmatazzTule mukaan ihanan inspiroivalle ja hyväntuuliselle burleskin alkeiden neljän kerran kesäkurssille, josta ei voi lähteä kuin hymy huulilla!

Opettajana toimii Olivia Rouge, yksi Suomi Burleskin tunnetuimpia ja suosituimpia esiintyjiä! Olivia Rouge toimii myös virallisena Burleskinstituutin opettajana.

Tämän alkeiskurssin aikana käydään hieman läpi burleskin historiaa, burleskin ele- ja liikekieltä, hanskojen ja lantiohuivien riisuntaa ja tehdään helpohkoa koreografia. Teemme myös muutamia improvisaatioharjoituksia. Kurssi soveltuu KAIKILLE täysi-ikäisille ulkonäköön, kokoon tai tanssitaustaan katsomatta.

Koko kurssin hinta on 65€ ja ilmoittautuminen osoitteeseen oliviarouge at gmail.com 12.5.2018 mennessä! Osallistujia kurssille mahtuu 15. Kurssi pidetään, jos osallistujia on vähintään 8.

Kurssii järjestetään Tanssistudio Razzmatazzin tiloissa osoitteessa Aleksis Kiven katu 18 B, 33210 Tampere 4.krs.

HUOM! Ainoastaan sähköpostitse tehty ilmoittautuminen on pätevä ja ilmottautuminen on SITOVA, kurssimaksua ei palauteta muuta kuin force majeuren sattuessa tai lääkärintodistuksella! Kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä, eli ole nopea!

Lämpimästi tervetuloa!

Burlesque takeover by Olivia Rouge
25.5.2019 klo 12-14 @ KDC Dance Studio

Tule mukaan ihanan inspiroivaan ja hyväntuuliseen burleskiworkshopiin, josta ei voi lähteä kuin hymy huulilla!

Opettajana toimii Olivia Rouge, yksi Suomi Burleskin tunnetuimpia ja suosituimpia esiintyjiä! Olivia Rouge toimii myös virallisena Burleskinstituutin opettajana. Tämä on Olivian ensimmäinen burleskipohjainen workshop Turussa.

Työpajassa keskitytään burleskin ele- ja liikekieleen, harjoitellaan hanskojen riisuntaa ja tehdään helpohko koreografia. Mahdollisuus myös muutamaan improvisaatioharjoitukseen. Työpaja soveltuu KAIKILLE täysi-ikäisille ulkonäköön, kokoon tai tanssitaustaan katsomatta. Työpajan taso sovelletaan osallistujien tason mukaan.

Workshopin hinta on 35€ ja ilmoittautuminen osoitteeseen oliviarouge at gmail.com 15.5.2019 mennessä, laita otsikoksi WORKSHOP TURKU ja ilmoita samalla, mikä on aiempi kokemuksesi burleskista! Osallistujia kurssille mahtuu 20. Kurssi pidetään, jos osallistujia on vähintään 8.

Kurssi järjestetään KDC Dance Studion tiloissa osoitteessa Multavierunkatu 4, 20100 Turku

HUOM! Ainoastaan sähköpostitse tehty ilmoittautuminen on pätevä ja ilmottautuminen on SITOVA, kurssimaksua ei palauteta muuta kuin force majeuren sattuessa tai lääkärintodistuksella! Kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä, eli ole nopea!

Lämpimästi tervetuloa! 

Olivia Rouge's School of Burlesque - Coaching classes

Onko suuntana jo esiintymislavat, mutta kaipaat apua numerosi kanssa? Olivia Rouge on täällä sinua auttamassa! Kesällä 2019 on mahdollista osallistua Coaching-tunneille Olivian opastuksella, jossa tarkoituksena on auttaa tulevia soolo- tai duoesiintyjiä heidän numeroidensa rakentamisessa. Kurssi on siis tarkoitettu henkilöille, joilla on jo jonkinlaista tietoa burleskista ja ovat oikeasti suuntaamassa esiintymislavoille! Kyseessä ei siis ole alkeiskurssi, missä tutustutaan burleskiin yleisesti tai muu vastaava :)

Voit siis osallistua tunneille jo valmiin, puolivalmiin tai vaikka vain ideatasolla olevan numeron kanssa ja yhteistuumin varmistetaan, että numerosta tulee mahdollisimman loistokas! Kurssille osallistuvat henkilöt voivat olla uusien tulokkaiden iltoihin hakevia tai muuten vaan numeron kanssa pähkäileviä henkilöitä! Coachingiin osallistuvilla on hyvät mahdollisuudet päästä myös esiintymään johonkin Tampere Burlesquen tapahtumaan tulevaisuudessa!

Kurssi koostuu 6 lähiopetuskerrasta ja tällä kertaa tunneilla keskitytään ainoastaan numeroiden hiomiseen verrattuna aiempiin coaching kursseihin, eli sopii erityisesti jo aiemmin coachingin käyneille! Osallistujilla on minimissään 15min aikaa läpikäydä omaa numeroaan per tunti, riippuen osallistujamäärästä. Tämän lisäksi online apua on saatavilla aina kun sitä tarvitsee.

Opintokokonaisuuden hinta 200€/hlö. Mahdolliset duoesiintyjät hinta on 165€/hlö, eli molemmat maksavat omat osuutensa kurssista. Myös osamaksu on mahdollista!

Kurssille mahtuu 8 hlöä, kurssi toteutetaan, jos osallistujia on 4.

Tunnit järjestetään Tanssistudio Razzmatazzin tiloissa osoitteessa
Tanssistudio Razzmatazz
Aleksis Kiven katu 18 B (4. kerros),
33210 Tampere

Tunnit studiolla järjestetään seuraavina ajankohtina:
22.5, 29.5, 5.6, 12.6 sekä 17.7 & 31.7 klo 19-20:30


Ilmoittautumiset osoitteeseen oliviarouge at gmail.com - HUOM! Ainoastaan sähköpostitse tehty ilmoittautuminen on pätevä ja ilmottautuminen on SITOVA, kurssimaksua ei palauteta muuta kuin force majeuren sattuessa tai lääkärintodistuksella! Kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä, eli ole nopea!

Advanced burlesque with Olivia Rouge, 
16.6.2019 klo 12-16 @ Tanssistudio Razzmatazz
 
Tervetuloa Tampereelle tiiviskurssille oppimaan burleskia jatko-opetuksen merkeissä!

Järjestäjänä toimii Olivia Rouge, Suomen burleskiskenen yksi eniten keikkailevista ja muutoin kulttuuriin vaikuttavista tekijöistä, hänet tunnetaan myös virallisena Burleskinstituutin opettajana. Olivia Rouge on esiintynyt vuodesta 2008 lähtien Suomen suvessa ja kesäöissä aina lapin paukkupakkasiin asti, sekä kansainvälisesti muun muassa Las Vegasista New Yorkin kautta Italiassa, Lontoossa ja Amsterdamissa. Olivia opettaa myös viikottaisia burleskitunteja Razzmatazz-tanssistudiolla ja järjestää erilaisia kursseja Olivia Rouge’s School of Burlesquen alla.


Kurssi järjestetään Razzmatazz-studiolla osoitteessa:
Aleksis kiven katu 18 B, Tampere, 4. kerros.

Kurssin aikana opetellaan mm. seuraavia asioita:
* floorwork
* bump'n'grindit ja niiden yhdistely
* koreografiaa
* improvisaatioharjoituksia
* sukkien ja yläosien riisuntaa (ainakin alkeisintensiivin hanskojen ym. lisäksi) + tasselien pyöritystä

Kurssi soveltuu kaikille 18-vuotta täyttäneille ikään, kokoon tai sukupuoleen katsomatta. Kurssille voi osallistua Olivian alkeisintensiivin käyneet henkilöt tai muuten burleskin alkeita kokeilleet. HUOM! Kurssilla käydään läpi myös jonkin verran Olivian viikkotunneilla käytyjä asioita! Kurssilla tulee varmasti lämmin ja lattiatyöskentelyssä polvet saattavat joutua koville.

Tiiviskurssin hinta on 80€/henkilö. Ilmoittautuminen sähköpostitse 6.6.2019 mennessä osoitteeseen oliviarouge(a)gmail.com (mainitse nimesi ja puhelinnumerosi ilmoittautuessa!) ja saat paluupostina laskun työpajasta.

Ilmoittautuminen on SITOVA ja peruutettavissa ainoastaan force majeuren sattuessa. Sairastapauksissa vaaditaan sairaanhoitajan todistuksen ennakkomaksun palauttamiseksi. Maksua ei palauteta peruutuksen sattuessa, mutta voit myydä osallistumisesi jollekin ystävällesi, jollet itse pääsekään paikalle.

Kurssille otetaan max. 14 osallistujaa. Kurssi järjestetään kun osallistujia on vähintään kuusi henkilöä.