TULEVAT WORKSHOPIT

Tulevat kaikille avoimet työpajat ja kurssit (selaamalla alaspäin löydät tarkemmat infot kaikista pajoista):


2.9 Pin-up posing, 35€/hlö. Ilmoittautuminen: oliviarouge@gmail.com
3.9 LOHJA, Burlesque workshop alkeet, klo 14-17.00 Neidonkeidas Lohja, peilisali. 50€/hlö. Ilmoittautuminen: malmelin.johanna@gmail.com
23.9 Viuhkaworkshop ulkomaisen vieraan kanssa, lisää infoa tulossa!
7.10 Phot-O-Rama kuvauspäivä, 375€/hlö. Ilmoittautuminen: photoramainfo@gmail.com
8.10 Beginner's Guide to Burlesque, 30€/hlö. Ilmoittautuminen: oliviarouge@gmail.com
28.10 Horror & Tease workshopit, lisää infoa tulossa!
11.11 JYVÄSKYLÄ, workshop. Lisää infoa tulossa!
2.12 Workshops for Beginner Burlesque stars, 30€/35€ tai molemmat pajat 55€/hlö. Ilmoittautuminen: tampereburlesque@gmail.com


Jos haluat reaaliajassa kaikki uusien työpajojen tiedot itsellesi, käy liittymässä Facebookissa Olivia Rougen classes & workshops-ryhmään: TÄÄLTÄ

Vuosi 2017

2.9.2017 klo 13:30-15 @ Tanssistudio Razzmatzz, Tampere

Oletko aina halunnut tuoda parhaat puolesi esiin kuvaustilanteissa, mutta et oikein tiedä miten? Olivia Rouge rientää apuun! Vuodesta 2008 burleskiesiintyjänä, burleskiopettajana, alternative-mallina, tuottajana ja vaatesuunnitelijana toiminut Olivia Rouge kertoo tässä 1,5h työpajassa kaikki mahdolliset vinkit, mitä sinun tulee tietää poseeraamisesta, kuvaustilanteessa olemisesta sekä sopimusasioista.

Tässä työpajassa painotamme enemmän pin-up henkisiin kuvausasentoihin, mutta pajassa käydään läpi myös yleispäteviä vinkkejä kuvaustilanteeseen, eli vaikka perinteinen pin-up ei välttämättä olisi juuri sinun juttusi, niin varmasti löydät vinkkejä myös muunlaisiin kuvaustilanteisiin!

Työpajassa opit mm:

- Poseerauksen perusasiat
- Ilmeet ja käsien asennot
- Oman vartalon käyttö kuvaustilanteessa
- Rekvisiitan käyttäminen ja vaatteiden valinta
- Kuvan käyttöoikeudet


Kurssille tarvitset mukaan:

Korkokengät (ei platform-korkoja) ja liikkumiseen sopivat, mieluiten vartalonmyötäiset vaatteet (esim, toppi ja legginsit).
Ota lisäksi oma kamera mukaan, puhelimen kamera käy hyvin.

Työpajan hinta 35€/hlö. Ilmoittaudu nimelläsi ja puhelinnumerollasi sähköpostitse 21.8.2017 mennessä osoitteeseen oliviarouge(a)gmail.com), jolloin saat tarkemmat ohjeet workshoppiin osallistumisesta, yleisistä infoista ja laskun työpajasta.

Ilmoittautuminen on SITOVA ja peruutettavissa ainoastaan force majeuren sattuessa. Sairastapauksissa vaaditaan sairaanhoitajan todistuksen maksun palauttamiseksi. Vaihtoehtoisesti voit myös myydä paikan kurssilta vaikka jollekin kaverillesi, jos et itse pääsekään paikalle!

Kurssille otetaan max. 14 osallistujaa. Kurssi järjestetään kun osallistujia on vähintään kuusi henkilöä.

Kurssi järjestetään osoitteessa:
Tanssistudio Razzmatazz
Satakunnankatu 18 A
33210 Tampere (2. kerros)

Lisätietoja sähköpostitse oliviarouge(a)gmail.com


7.10.2017 klo 11-17 @ Studio Anna-Liisa Nikus

Ihastuttava Phot-O-Raman kuvauspäivä on jälleen täällä piristämään syksyn pimeyttä!

Kyllä vain, rukouksiinne on vastattu ja jälleen on mahdollista päästä tämän turbotiimin stailattavaksi ja kuvattavaksi! Tällä kertaa kuvauspäivän teemana on Halloween/Draama, kumpi nyt sattuu miellyttämään enemmän juuri SINUA!
Meillä on erilaisia rekvisiittavaihtoehtoja päivää varten, jotka sovimme asiakkaiden kanssa sähköpostitse.

Asiakkaan kanssa sovitaan siis yksi look (meikki, hiukset ja vaatteet) ja totta kai kuvaamme eri asennoissa ja asiakas saa valittavakseen paljon erityyppisiä kuvia.

Phot-O-Raman kuvaukset siis toimivat niin, että asiakkaan kanssa hoidetaan sähköpostitse kirjeenvaihtona kaikki tärkeimmät yksityiskohdat ja itse kuvauspäivänä asiakas saapuu kuvauksiin omana luonnonkauniina itsenään ja tiimimme hoitaa loput! Kuvaustilanteessa paikalla ovat vain tiimin jäsenet (3 henkilöä) sekä mahdollinen toinen asiakas valmistautumassa, muutoin asiakkaillamme on täysin oma rauha kuvausten aikana.

Kuvausten kesto on n. 2,5h per henkilö. Yhteen kuvauspäivään mahtuu 4 henkilöä, kuvauspäivä toteutetaan jos osallistujia on 3. Tarkemmat aikataulut sovitaan kuvattavien kanssa sähköpostitse.

Kuvausten hinta on 375€. Kuvaukset tulee maksaa kokonaisuudessaan ennen kuvauspäivää, meillä on myös osamaksumahdollisuus.

Koevedoksia otetaan n. 30-50kpl, joista asiakas saa valita mieluisensa kaksi kappaletta, joista tehdään lopulliset vedokset ja asiakas saa ne itselleen digitaalisessa muodossa. Kuvia saa ostaa lisähintaan 60€kpl tai neljä kappaletta 200€.

SITOVAT ilmoittautumiset sähköpostitse photoramainfo@gmail.com.
Kuvausajan peruuttamiset vain lääkärintodistuksella tai force majeuren sattuessa!

Kuvauspäivän aikana tarjoamme myös asiakkaillemme hieman kuplivaa sekä herkkuja!
Aiempaa tuotantoamme ja lisää meistä voitte katsastaa nettisivuiltamme: www.photorama.fi8.10 Beginner's Guide to Burlesque, 30€/hlö. Ilmoittautumiset: oliviarouge@gmail.com
klo 12-14.

Beginner’s Guide to Burlesque
8.10.2017 klo 12-14

Tule mukaan ihanan inspiroivaan ja hyväntuuliseen workshopiin, josta ei voi lähteä kuin hymy huulilla!

Opettajana toimii Olivia Rouge, yksi Suomi Burleskin tunnetuimpia ja suosituimpia esiintyjiä! Olivia Rouge toimii myös virallisena Burleskinstituutin opettajana.

Työpajassa käydään hieman läpi burleskin historiaa, burleskin ele- ja liikekieltä, hanskojen riisuntaa ja tehdään helpohko koreografia. Mahdollisuus myös muutamaan improvisaatioharjoitukseen. Työpaja soveltuu KAIKILLE täysi-ikäisille ulkonäköön, kokoon tai tanssitaustaan katsomatta.

Workshopin hinta on 30€ ja ilmoittautuminen osoitteeseen oliviarouge at gmail.com 28.9 mennessä! Osallistujia kurssille mahtuu 20. Kurssi pidetään, jos osallistujia on vähintään 8.

Kurssii järjestetään Tanssistudio Razzmatazzin tiloissa osoitteessa Satakunnankatu 18, 2krs., Tampere

HUOM! Ainoastaan sähköpostitse tehty ilmoittautuminen on pätevä ja ilmottautuminen on SITOVA, kurssimaksua ei palauteta muuta kuin force majeuren sattuessa tai lääkärintodistuksella! Kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä, eli ole nopea!

Lämpimästi tervetuloa!Where Do I Even Begin & Brainstorming workshops,
La 2.12.2017  klo 11-14:45

Talven pimeyteen säihkettä kerrakseen! Tampere Burlesque tuottaa kaikille burleskiesiintymisestä kiinnostuneille kaksi erilaista työpajaa joulukuussa 2017!

Voit osallistua joko molempiin pajoihin tai vain toiseen. Jos haluat osallistua molempiin pajoihin, saat ne yhteishintaan 55€!!

La 2.12 klo 11:00-12:30

WHERE DO I EVEN BEGIN? - with Olivia Rouge

Haikailetko burleskilavalle yleisöä viihdyttämään, mutta et tiedä mistä alottaisit tai mitä tulee ottaa huomioon? Olivia Rouge rientää apuun! Tässä työpajassa pääasiassa on keskustella ja vastailla kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin, mitä uuden burleskitulokkaan mielessä mahtaakaan pyöriä. Oli sitten mietinnän kohteena tuleva musiikki, esityksen teema, mistä kerätä inspiraatiota tai mikä tahansa muu kysymys, täällä niihin vastataan! Kurssilla tutustutaan myös erilaisiin burleskin tyyleihin ja do's & don'ts-osastoon numeronrakennuksen kannalta.

Olivia Rouge on esiintynyt burleskipiireissä vuodesta 2008 ja ollut näin yksi Suomen ensimmäisistä myös ammattikseenkin burleskia tekevistä esiintyjistä. Esiintymisuransa lisäksi Olivia opettaa viikottaisia burleskitunteja ja järjestää erilaisia työpajoja.

Työpajaan et tarvitse mukaan muuta kuin muistiinpanovälineet ja listan mieleen tulleista kysymyksistä. Työpajassa ei käydä läpi mitään koreografiallisia asioita, eikä sen tarkemmin yksittäisiä numeroita muuta kuin idean kehityksen kannalta.

Kurssin hinta 30€, ilmoittautuminen sähköpostitse tampereburlesque at gmail.com, merkitse otsikoksi WHERE DO I EVEN BEGIN, ilmoittautuminen on SITOVA! Kurssille mahtuu 15 hlöä, kurssi pidetään, jos osallistujia on 7.

La 2.12 klo 12:45-14:45

BRAINSTORMING WITH STELLA & OLIVIA

Burleskiesitykseen liittyy monenlaisia mielikuvia: loistelias puvustus, näyttävä rekvisiitta kuten viuhkat ja puuhkat, musiikki, tanssi… Toimiva esitys on kuitenkin enemmän kuin
osiensa summa. Mistä esitystä siis kannattaa lähteä rakentamaan? Mistä aloitetaan?

Olivia Rouge ja Stella Polaire järjestävät nyt yhdessä työpajan, jossa keskitytään vastaamaan tähän kysymykseen. Esimerkkien, omakohtaisten kokemusten ja keskustelun kautta
pohditaan, millaiset numerot ovat toimivia, mitä rekvisiittaa kannattaa käyttää ja milloin, ja millaiset elementit vaikuttavat esityksen kokonaisuuteen.

HUOM! Valmista ideaa tai aihetta ei tarvitse olla. Pajan aikana jokaiselle osallistujalle tarjoutuu mahdollisuus miettiä yhdessä Olivian, Stellan ja muiden osallistujien kanssa sitä, mistä numeroa voisi lähteä rakentamaan ja millaisia elementtejä siihen voisi tuoda.

Keskustelemme musiikkivalinnoista, puvustusratkaisuista, rekvisiitan käytöstä ja tarinankerronnasta.

Stella Polaire ja Olivia Rouge ovat molemmat esiintyneet vuodesta 2008 lähtien ja heidän repertuaaristaan löytyy hyvin erilaista esitystä erilaisten inspiraatioiden saattelemana. Nämä turbonaiset ovat myös uunituoreen Tampere Burlesque-yhdistyksen takana.

Työpajan hinta on 35€/hlö
Ilmoittautuminen sähköpostitse tampereburlesque at gmail.com, kirjoita otsikkoon BRAINSTORMING. Huom! Ilmoittautuminen on SITOVA ja peruutettavissa ainoastaan force majeuren sattuessa. Sairastapauksissa vaaditaan sairaanhoitajan todistuksen maksun palauttamiseksi. Vaihtoehtoisesti voit myös myydä paikan kurssilta vaikka jollekin kaverillesi, jos et itse pääsekään paikalle!

Pajaan mahtuu 8 hlöä.


Molemmat pajat järjestetään Tanssistudio Razzmatazzin tiloissa osoitteessa:
Satakunnankatu 18 A, 2krs.

Kaikki mahdolliset kysymykset voi laittaa myös samaiseen osoitteeseen tampereburlesque at gmail.com