TULEVAT WORKSHOPIT


Tulevat kaikille avoimet työpajat ja kurssit (selaamalla alaspäin löydät tarkemmat infot kaikista pajoista):

Jos haluat reaaliajassa kaikki uusien työpajojen tiedot itsellesi, käy liittymässä Facebookissa Olivia Rougen classes & workshops-ryhmään: TÄÄLTÄ 

Vuosi 201915.1 Tanssistudio Razzmatazzin viikkotunnit alkavat
19.1 Behind the Scenes workshop - vielä tilaa ilmoittautua!
28.1 Oriveden viikkotunnit alkavat - uuteen ryhmään muutama paikka vapaana!
9.3 Prop day with Olivia Rouge - boa pajaan 3 paikkaa vapaana, muut sold out!
23.-24.3 Weekend of Burlesque, Turku

30.3 Beginner's Guide to Burlesque, Tampere
27.4 Make it Sparkle, Orivesi


Vuosi 2019BEHIND THE SCENES workshop, 19.1.2018
klo 14:30-16

Tämä kurssi sopii niin aloittelevalle, harkitsevalle kuin myös jo esiintyvälle, miehille, naisille, KAIKILLE burleskista viehättyneille!

Tunneille ei tarvitse pukeutua mitenkään erityisesti (tai siis jos haluaa niin toki!) emme pidä liikunnallista/koreografia-kurssia. Pääasiassa siis istumme ja juttelemme, eli muistiinpanovälineet voi toki ottaa mukaan.

Kurssilla saat vinkkejä ja neuvoja mm. seuraavien osa-alueiden osalta:
- mistä aloitat jos haluat tehdä burleskia?
- itsensä markkinointi tuottajan näkökulmasta + etiketti
- asujen do's & dont's
- musiikin käyttö esityksissä
- hahmon luonti


Lisäksi käytämme aikaa lopuksi myös aikaa halutessanne numeroiden läpikäyntiin ja voitte kysellä Olivialta mieltä askarruttavia asioita, liittyivät ne sitten vaikka esiintymisasuun tai vaikka Olivian kissoihin... :)

Olivia Rouge on suomalainen burleskiesiintyjä- ja opettaja. Hän on esiintynyt vuodesta 2008 lähtien ympäri Suomea, mutta myös ulkomailla kuten Las Vegasissa, New Yorkissa ja Roomassa. Olivia luotsaa myös omaa Olivia Rouge's School of Burlesqueta, sekä valmentaa Vermillion Dames burleskiryhmää ja opettaa burleskin viikkotunteja Tanssistudio Razzmatazzilla Tampereella.

Liisää Oliviasta sekä School of Burlesquesta:
www.oliviarouge.com
www.schoolofburlesque.fi

Kurssi pidetään Tanssistudio Razzmatazzilla Tampereella, osoitteessa Aleksis Kiven katu 18 B, 4.krs

- Kurssin hinta: 30€
-
Ilmoittautumiset sähköpostitse oliviarouge@gmail.com, laita otsikkoon BEHIND THE SCENES, ilmoittautuminen on SITOVA! Kurssille mahtuu 20 hlöä, kurssi pidetään, jos osallistujia on 7.


  Burleskin viikkotunnit, Orivesi
28.1-13.5.2019 klo 20:15-21:15

Lämpimästi tervetuloa mukaan viikottaisille burleskitunneille Orivedellä, huom UUSI RYHMÄ!

Nyt on mahdollisuus kaikille burleskista kiinnostuneille osallistua keväällä burleskikurssille, joka koostuu 15 tunnista.
Burleskikurssin ajankohta on maanantaisin klo 20:15-21:15 28.1.2019 alkaen!

Kurssilla opettelemme burleskin alkeita, niin liikekieleltä kuin burleskin olemukseltakin, sekä tutustumme hieman burleskin historiaankin. Tunnit koostuvat lämmittelystä, tekniikkaharjoituksista ja koreografian tekemisestä. Vaikka tunneilla liikutaan ja tanssitaan, kuuluu tunteihin myös erilaisia improvisaatio- ja eläytymisharjoituksia.
Koitan järjestää vuoden loppuun jonkinlaisen mahdollisuuden myös esiintymiseen ryhmänä! Esitykseen osallistuminen ei ole mitenkään edellytys, että tunneilla voi käydä 😊

Sitten faktat:
Aika: maanantaisin 28.1-13.5 klo 20:15-21:15 (hiihtolomalla ei tunteja)
Paikka: Wanha Kivilinna, Keskustie 31 2. krs, Orivesi
Hinta: 165€ /hlö (myös osamaksumahdollisuus!)
Ilmoittautuminen: sähköpostitse osoitteeseen oliviarouge@gmail.com, otsikkoon BURLESKIN VIIKKOTUNNIT, ORIVESI. Ilmoittautumiset 5.1.2019 mennessä!!!
Ilmoittautuminen on SITOVA ja kurssimaksun saa takaisin ainoastaan lääkärintodistuksella.

Huom! Tunnit K18!!

Kurssille mahtuu 15 osallistujaa, kurssi järjestetään jos osallistujia on 8.

 PROP DAY 9.3.2019
klo 15-18, Tanssistudio Razzmatazz, Tampere


Tervetuloa prop day:n pariin! Ensimmäistä kertaa koskaan Olivia pitää intensiivipäivän, jonka aikana voit tulla opettelemaan kolmen eri propin käyttöä esityksissä. Jokaiselle propille on varattu oma tuntinsa ja voit osallistua joko kaikille tunneille tai vain yhdelle.

BOA WORKSHOP klo 15-16 -

Tunnin aikana tutustumme boan käyttöön, mitä sillä voi tehdä, miten voi hyödyntää esityksissä jne. Tekniikkaosion jälkeen teemme pienen koreografiapätkän boan kanssa. Workshopissa on muutama boa lainaksi, mutta oman boan saa tuoda myös (kaikkein halvimmat höyhenboat on hieman haastavia, kun jättävät jälkeensä niin paljon höyheniä -> lattiasta tulee todella liukas)


VIUHKAT WORKSHOP klo 16-17 - SOLD OUT
Opetellaan klassisten höyhenviuhkojen ja silkkiviuhkojen käyttöä! Ensin luvassa tekniikkaosuus, jonka jälkeen teemme pienen koreografian viuhkoilla. Tunnilla on lainassa muutamat suuremmat höyhenviuhkat, mutta pääasiassa työskentelemme pienien viuhkojen kera. Lainaksi saa myös muutamia silkkiviuhkoja, mutta jos itseltä löytyy omia viuhkoja, niin ota ihmeessä mukaan!

ISIS WINGS WORKSHOP klo 17-18 - SOLD OUT
Opetellaan legendaaristen Isis Wings siipien käyttöä osana burleskiesitystä. Katsomme läpi sekä isojen isis wingsien käytön sekä erilaisten asuihin integroitujen kangasosioiden käyttöä. Tunnilla on lainaksi isis wingsejä jonkin verran, mutta saa ottaa mukaan omia. Tunnilla käydään läpi tekniikkaa sekä pieni koreografia lopuksi.

Kaikilla tunneilla myös mahdollisesti improvisaatio-osuus!

Hinta per tunti: 30€, kaksi tuntia 55€ ja kaikki kolme 75€
Ilmoittautumiset sähköpostitse: oliviarouge@gmail.com
merkitse otsikoksi PROP DAY, ilmoittautuminen on SITOVA! Kurssille mahtuu 15 hlöä, kurssi pidetään, jos osallistujia on 7.

Kurssi järjesteään Tanssistudio Razzmatazzin tiloissa osoitteessa
Aleksis Kiven katu 18 B, 4.krs
Beginner’s Guide to Burlesque
30.3.2019 klo 15:30-17:30


Tule mukaan ihanan inspiroivaan ja hyväntuuliseen workshopiin, josta ei voi lähteä kuin hymy huulilla!

Opettajana toimii Olivia Rouge, yksi Suomi Burleskin tunnetuimpia ja suosituimpia esiintyjiä! Olivia Rouge toimii myös virallisena Burleskinstituutin opettajana.

Työpajassa käydään hieman läpi burleskin historiaa, burleskin ele- ja liikekieltä, hanskojen riisuntaa ja tehdään helpohko koreografia. Mahdollisuus myös muutamaan improvisaatioharjoitukseen. Työpaja soveltuu KAIKILLE täysi-ikäisille ulkonäköön, kokoon tai tanssitaustaan katsomatta.

Workshopin hinta on 30€ ja ilmoittautuminen osoitteeseen oliviarouge at gmail.com 15.3.2017 mennessä! Osallistujia kurssille mahtuu 20. Kurssi pidetään, jos osallistujia on vähintään 8.

Kurssii järjestetään Tanssistudio Razzmatazzin tiloissa osoitteessa Aleksis Kiven katu 18 B, 33210 Tampere (4. kerros)

HUOM! Ainoastaan sähköpostitse tehty ilmoittautuminen on pätevä ja ilmottautuminen on SITOVA, kurssimaksua ei palauteta muuta kuin force majeuren sattuessa tai lääkärintodistuksella! Kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä, eli ole nopea!

Lämpimästi tervetuloa!


                                                    
                                                                                                                                                           Olivia Rouge’s School of Burlesque presents:
WEEKEND OF BURLESQUE, TURKU
La-su 23.-24.3.2019 @ KDC Dance Studio


Olivia Rouge saapuu opettamaan Turkuun viikonlopun mittaisen intensiiviworkshopin! Luvassa niin alkeita kuin jatkotuntiakin jaoteltuna omille päivillensä. Voit osallistua joko molempiin tai vain toiseen päivään!

ALKEISINTENSIIVI, la 23.3.2019 klo 14-18
Kurssi aloitetaan kertomalla hieman yleistä burleskin historiasta ja opettelemme esiintymisen kannalta ulkoisesti ja sisäisesti tärkeitä seikkoja kuten poseeraukset, kävely ja kontaktin luominen yleisöön. Lisäksi keskitymme esiintymiseen, liikkumiseen ja käymme läpi erilaisia tapoja riisua tyypillisimpiä vaatekappaleita ja asusteita. Teemme myös pienen koreografiapätkän yhdessä.

Kurssi soveltuu kaikille 18-vuotta täyttäneille ikään, kokoon tai sukupuoleen katsomatta. Kurssille voi osallistua kaikki aiheesta kiinnostuneet, olitpa täysin keltanokka, hieman esiintynyt tai vain uusia elämyksiä etsivä. Osallistuminen ei vaadi tanssitaustaa tai aiempaa kokemusta esiintymisestä.

JATKOINTENSIIVI, su 24.3.2019 klo 12-16
Alkeisintensiivin jälkeen on luvassa myös jatkomeiningit!
Kurssin aikana opetellaan mm. seuraavia asioita:
* floorwork
* bump'n'grindit ja niiden yhdistely
* koreografiaa
* improvisaatioharjoituksia
* sukkien riisuntaa (ainakin alkeisintensiivin hanskojen ym. lisäksi) + tasselien pyöritystä

Kurssi soveltuu kaikille 18-vuotta täyttäneille ikään, kokoon tai sukupuoleen katsomatta. Kurssille voi osallistua Olivian alkeisintensiivin käyneet henkilöt tai muuten burleskin alkeita kokeilleet. Kurssilla tulee varmasti lämmin ja lattiatyöskentelyssä polvet saattavat joutua koville.

Yhden tiiviskurssin hinta on 80€/henkilö, molemmat päivät yhteishintaan 150€
Ilmoittautuminen sähköpostitse 1.3.2018 mennessä osoitteeseen oliviarouge(a)gmail.com, otsikoksi BURLESQUE TURKU (mainitse nimesi ja puhelinnumerosi ilmoittautuessa!) ja saat paluupostina laskun työpajasta.

Ilmoittautuminen on SITOVA ja peruutettavissa ainoastaan force majeuren sattuessa. Sairastapauksissa vaaditaan sairaanhoitajan todistuksen ennakkomaksun palauttamiseksi. Maksua ei palauteta peruutuksen sattuessa, mutta voit myydä osallistumisesi jollekin ystävällesi, jollet itse pääsekään paikalle.

Kurssille otetaan max. 14 osallistujaa. Kurssi järjestetään kun osallistujia on vähintään 8 henkilöä.
Tunnit järjestetään KDC dance studion tiloissa osoitteessa Multavierunkatu 4, Turku

Järjestäjänä toimii Olivia Rouge, Suomen burleskiskenen yksi eniten keikkailevista ja muutoin kulttuuriin vaikuttavista tekijöistä, hänet tunnetaan myös virallisena Burleskinstituutin opettajana. Olivia Rouge on esiintynyt vuodesta 2008 lähtien Suomen suvessa ja kesäöissä aina lapin paukkupakkasiin asti, sekä kansainvälisesti muun muassa Las Vegasista New Yorkin kautta Italiassa, Lontoossa ja Amsterdamissa. Olivia opettaa myös viikottaisia burleskitunteja Razzmatazz-tanssistudiolla ja järjestää erilaisia kursseja Olivia Rouge’s School of Burlesquen alla.

Lisätietoja opettajasta:
www.oliviarouge.com
www.schoolofburlesque.fi


    

Make it Sparkle workshop, 27.4.2019 klo 11-15/11-17
Oriveden vanha Kiwilinna, Keskustie 31, Orivesi.

Oletko suuntaamassa esiintymään lavalle, mutta asun kanssa on ongelmia? Eikö neula ja lanka pysy käsissä tai strassien liimaus kuulostaa heprealta? Ei hätää, Olivia rientää apuun!

Yhden päivän intensiivikurssi esiintymisasujen ja niiden koristelun taitamisessa on täällä! La 27.4 klo 11-15 / 11-17 Olivia Rouge Shop muuntautuu askartelupajaksi. Sopii loistokkaasti burleski-, drag- sekä muille lavaesiintyjille, jotka haluavat loistaa lavalla asujen ja asusteiden kera!

Kurssilla käydään läpi mm. seuraavia asioita:
- Asujen Do's & Dont's (erityisesti burleskiesiintyjille, jotka riisuvat vaatteita lavalla)
- Materiaalivalinnat
- Koristelutekniikat/kikat asuihin ja propseihin
- Mistä materiaaleja kannattaa hankkia

Kurssille voi tuoda omia keskeneräisiä asuja, joiden kanssa tarvitsee apua. Suunnitelmissa on koristella esimerkiksi rintaliivit (tai mitä nyt kenelläkin saattaisi olla tarpeellista koristella) kurssin aikana. Ateljeelta on saatavilla mukavasti materiaaleja kuten helmiä, koristenauhoja, kangastilkkuja ym. Kalliimmat materiaalit kuten strassit ym. jokainen voi tuoda itse halutessaan.

Kurssin aikana ei valitettavasti valmisteta mitään suurempaa asua, tehdä kaavoja tai muuta vastaavaa, vaan keskitymme asuihin pienemmällä skaalalla ja enemmän koristelutekniikoihin. Jos kiinnostuneita löytyy, laajemman kurssin voi myös järjestää joskus tulevaisuudessa. Kurssi ajoittuu pääasiassa ajalle 11-15, mutta jos on paljon kiinnostuneita jatkamaan omien asujen koristelua/kaipaa niiden kanssa apua, niin voimme pidentää kurssin klo 17 asti.

Olivia Rouge on vuonna 2006 pukuompelijaksi valmistunut burleskiesiintyjä, joka valmistaa 90% omista esiintymisasuistaan ja on lisäksi valmistanut pukuja muille esiintyjille burleski & drag-skenessä.

Päivän hinta klo 11-15 80€, päivän hinta klo 11-17 100€. Vain sähköpostitse tulleet ilmoittautumiset hyväksytään. Ilmoittautuminen on SITOVA ja peruutettavissa ainoastaan force majeuren sattuessa. Sairastapauksissa vaaditaan sairaanhoitajan todistuksen ennakkomaksun palauttamiseksi. Maksua ei palauteta peruutuksen sattuessa, mutta voit myydä osallistumisesi jollekin ystävällesi, jollet itse pääsekään paikalle.

Kurssille mahtuu 8 ja kurssi järjestetään jos osallistujia on 4. Sitovat ilmoittautumiset: oliviarouge at gmail.com

Kurssi järjestetään Olivian työpajalla Orivedellä osoitteessa Keskustie 31. Junat Tampereelta kulkee mukavasti ja tarvittaessa nouto juna-asemalta onnistuu 😊