TULEVAT WORKSHOPIT

Tulevat kaikille avoimet työpajat ja kurssit (selaamalla alaspäin löydät tarkemmat infot kaikista pajoista):


17.6 Beginner's guide to Burlesque, 30€/hlö. Ilmoittautuminen: oliviarouge@gmail.com
27.6 Tampere Burlesque Summer Course - Music makes you lose control, 30€/hlö. Ilmoittautuminen: tampereburlesque@gmail.com
22.7 Burlesque Advanced course, 80€/hlö. Ilmoittautuminen: oliviarouge@gmail.com
11.7 Tampere Burlesque Summer Course - Take it slow, 30€/hlö. Ilmoittautuminen: tampereburlesque@gmail.com
29.7 KUOPIO Love Yourself, 30€/hlö. Ilmoittautuminen: oliviarouge@gmail.com


Jos haluat reaaliajassa kaikki uusien työpajojen tiedot itsellesi, käy liittymässä Facebookissa Olivia Rougen classes & workshops-ryhmään: TÄÄLTÄ

Vuosi 2017


17.6 Beginner's Guide to Burlesque, 30€/hlö. Ilmoittautumiset: oliviarouge@gmail.com
klo 15-17.

Beginner’s Guide to Burlesque
17.6.2017 klo 15-17

Tule mukaan ihanan inspiroivaan ja hyväntuuliseen workshopiin, josta ei voi lähteä kuin hymy huulilla!

Opettajana toimii Olivia Rouge, yksi Suomi Burleskin tunnetuimpia ja suosituimpia esiintyjiä! Olivia Rouge toimii myös virallisena Burleskinstituutin opettajana.

Työpajassa käydään hieman läpi burleskin historiaa, burleskin ele- ja liikekieltä, hanskojen riisuntaa ja tehdään helpohko koreografia. Mahdollisuus myös muutamaan improvisaatioharjoitukseen. Työpaja soveltuu KAIKILLE täysi-ikäisille ulkonäköön, kokoon tai tanssitaustaan katsomatta.

Workshopin hinta on 30€ ja ilmoittautuminen osoitteeseen oliviarouge at gmail.com 5.6.2017 mennessä! Osallistujia kurssille mahtuu 20. Kurssi pidetään, jos osallistujia on vähintään 8.

Kurssii järjestetään Tanssistudio Razzmatazzin tiloissa osoitteessa Satakunnankatu 18, 2krs., Tampere

HUOM! Ainoastaan sähköpostitse tehty ilmoittautuminen on pätevä ja ilmottautuminen on SITOVA, kurssimaksua ei palauteta muuta kuin force majeuren sattuessa tai lääkärintodistuksella! Kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä, eli ole nopea!

Lämpimästi tervetuloa! 
27.6 klo 19-20:30 - Music makes you lose control
Opettajana: Olivia Rouge

Musiikki. Tuo ainainen murhe ja mietinnän aihe. Tässä työpajassa keskitytään musiikkiin ja sen käyttöön esityksissä. Mitkä ovat oleellisia asioita ottaa huomioon? Millaista musiikkia kannattaa valita? Miten musiikkia kannattaa kuunnella esitystä ajatellen?

Käymme läpi erilaisia tapoja löytää sopivaa musiikkia ja lisäksi teemme erilaisia harjoitteita, miten musiikista saa kaiken mahdollisen irti liikkeen kannalta. Lopuksi kokeilemme myös liikkua improvisaatiopohjalta valittuun musiikkiin.

Sopii erityisesti burleski- tai muille lavoille haikaileville tai jo jonkin verran esiintyneille. Tunnille tarvitset mukaan mukavat liikkumiseen sopivat vaatteet sekä halutessasi muistiinpanonvälineet.
 


Ilmoittautuminen: tampereburlesque@gmail.com

11.7 klo 19-20:30 - Slow it down
Opettajana: Olivia Rouge

Burleskissa yksi vaikeimmista asioista on malttaa ihan vaan olla tai tehdä asioita hitaasti. Tämä tunti keskittyy juuri siihen, miten olla yhtä valovoimainen esiintyjä, vaikkei olekaan räjähtävää liikehdintää ja miten pieniin liikkeisiin voi saada paljon tunnetta. Tunnin aikana tehdään helppo myös hieman improvisaatiopainotteinen koreografia ja opetellaan ottamaan itsestään kaikki irti lavakarisman kautta.

Tunti sopii kaikille, jo hieman esiintyneille tai kokeneemmillekin, mutta myös aivan keltanokille. Tärkeintä on avoin mieli ja uskallus heittäytyä!

Tunnille tarvitset mukaasi liikkumiseen soveltuvat, mukavat vartalonmyötäiset vaatteet sekä halutessasi korkokengät.
 


Ilmoittautuminen: tampereburlesque@gmail.com 

 22.7 Burlesque Advanced course, 80€/hlö. Ilmoittautumiset: oliviarouge@gmail.com
Klo 12-16.

 Tervetuloa Tampereelle tiiviskurssille oppimaan burleskia jatko-opetuksen merkeissä!

Järjestäjänä toimii Olivia Rouge, Suomen burleskiskenen yksi eniten keikkailevista ja muutoin kulttuuriin vaikuttavista tekijöistä, hänet tunnetaan myös virallisena Burleskinstituutin opettajana. Olivia Rouge on esiintynyt vuodesta 2008 lähtien Suomen suvessa ja kesäöissä aina lapin paukkupakkasiin asti, sekä kansainvälisesti muun muassa Las Vegasista New Yorkin kautta Italiassa, Lontoossa ja Amsterdamissa. Olivia opettaa myös viikottaisia burleskitunteja Razzmatazz-tanssistudiolla muiden työpajojen ohella

Intensiivikurssi on kaksipäiväinen ja järjestetään 22.7.2017 klo 12-16.

Kurssi järjestetään Razzmatazz-studiolla osoitteessa:
Satakunnankatu 18 A
33210 Tampere (Kauppakeskus Siperia, 2 krs.)

Kurssinn aikana opetellaan mm. seuraavia asioita:
* floorwork
* koreografiaa
* improvisaatioharjoituksia
* sukkien ja yläosien riisuntaa (ainakin alkeisintensiivin hanskojen ym. lisäksi)

Kurssi soveltuu kaikille 18-vuotta täyttäneille ikään, kokoon tai sukupuoleen katsomatta. Kurssille voi osallistua Olivian alkeisintensiivin käyneet henkilöt. Osallistuminen ei vaadi tanssitaustaa tai aiempaa kokemusta esiintymisestä. HUOM! Kurssilla käydään läpi myös jonkin verran Olivian viikkotunneilla käytyjä asioita!

Tiiviskurssin hinta on 80€/henkilö. Ilmoittautuminen sähköpostitse 8.7.2017 mennessä osoitteeseen oliviarouge(a)gmail.com (mainitse nimesi ja puhelinnumerosi ilmoittautuessa!) ja saat paluupostina laskun työpajasta.

Ilmoittautuminen on SITOVA ja peruutettavissa ainoastaan force majeuren sattuessa. Sairastapauksissa vaaditaan sairaanhoitajan todistuksen ennakkomaksun palauttamiseksi. Maksua ei palauteta peruutuksen sattuessa, mutta voit myydä osallistumisesi jollekin ystävällesi, jollet itse pääsekään paikalle.

Kurssille otetaan max. 14 osallistujaa. Kurssi järjestetään kun osallistujia on vähintään kuusi henkilöä.

Lisätietoja sähköpostitse oliviarouge(a)gmail.com

Lisää opettajasta: www.oliviarouge.com29.7 KUOPIO "Love Yourself" Burlesque workshop Olivia Rougen kanssa
klo 12-14
Männistönkatu 15, FI-70500 Kuopio, Suomi

Tule tutustumaan burleskin maailmaan tässä hauskassa, inspiroivassa ja ennen kaikkea avoimessa työpajassa! Tällä kurssilla painotetaan erityisesti body loven sanomaa, eli jokainen vartalo on kaunis ja sitä tulisi rakastaa, korostaa ja arvostaa.

Tunti sopii ihan burleskia ensimmäistä kertaa kokeileville, mutta yleisesti taso on aika avoin ja aiemmille oppilaille hyvä, sillä sisältö tulee olemaan uutta. Tunnin aikana harjoittelemme hieman kävelyitä, kokeilemme hieman burleskin liikekieltä ja teemme lopuksi hieman asenteellista koreografiaa korostaen vartalorakkautta. Tunti on avoin kaikille 18-vuotta täyttäneille tanssitaustaan, ulkomuotoon, ikään tai sukupuoleen katsomatta.

Olivia Rouge on suomalainen burleskiesiintyjä ja opettaja, joka on esiintynyt ympäri Suomea erilaisissa tapahtumissa vuodesta 2008 alkaen jolloin Burleski rantautui Suomeen. Lisäksi hän on esiintynyt mm. Las Vegasissa, New Yorkissa, Roomassa ja Lontoossa. Olivia opettaa viikottaisia burleskitunteja Tanssistudio Razzmatazzilla Tampereella ja luotsaa omaa Olivia Rouge’s School of Burlesqueta, jonka alla hän opettaa eri teemoilla varustettuja tunteja – oli sitten kyseessä floorwork tai vintagetyylinen ehostus. Olivia kuuluu virallisen Burleskinstituutin opettajakuntaan ja hän toimii myös Tampere Burlesque ry:n puheenjohtajaa ja on tuottanut tapahtumia kotikaupungissaan jo vuodesta 2011 lähtien.

Tunnille varusteiksi vartalonmyötäiset vaatteet, esim legginsit ja toppi, halutessasi polvisuojat ja mieluusti myös korkokengät, joilla pystyt liikkumaan suht helposti.

Hinta: 30€/hlö
Sitovat ilmoittautumiset oliviarouge@gmail.com
Kurssille mahtuu max. 15 osallistujaa, kurssi toteutuu jos osallistujia on 6.

Lisäinfoa opettajasta:
www.oliviarouge.com
www.schoolofburlesque.fi