POLTTARIT

 
 Kuva: Niina Tapojärvi


Kesän polttaritunnit varataan nyt kovaa vauhtia! Mikäli olet kiinnostunut saamaan burleskin osaksi polttariohjelmaa suosittelen olemaan yhteyksissä mahdollisimman pian.

Muitakin aikoja voi toki kysyä ja muina päivinä saattaa olla paremminkin vapaata! Tarvittaessa ohjaamme myös toisen opettajan hoiviin, mikäli allekirjoittanut ei ole vapaana toivottuna aikana.

Polttarikyselyt voi lähettää sähköpostitse oliviarouge at gmail.com


Workshopit ovat mitä mainioimpia ideoita esim. polttari-iltojen ohjelmaan tai syntymäpäiväsankareille. Workshopeissa voidaan yhdistellä erilaisia burleskin osa-alueita täysin asiakkaan toiveiden mukaisesti, mutta tässä on joitain esimerkkejä, mitä tunneilla voidaan opettaa:
- perus burleskiliikkeistä (bump'n'grind, shimmy & shake ym.) 
- voidaan tehdä oma korerografia, jonka polttari / synttäriporukka yhdessä opettelevat esim. johonkin toivottuun kappaleeseen
- Tiettyjen vaatekappaleiden sensuellia pois ottamista (esim. hanskat, sukat ym.) ja yleinen propsien hyväksikäyttö (tuoli, puuhkat ym.)
- Tasseliworkshop, joko vain tasselien pyörityksen saloihin opettamista tai sekä pyörityksen opetusta, että itse tasselien valmistuksen opetusta.

Suosituin tapa viettää burleskiworkshop on yleensä koreografia, johon on liitetty joitakin vaatekappaleiden riisuntaa!
 

Kaikki workshopit ovat mahdollisia joko yksityistunteina tai isommalle porukalle (20hlöä alkaa kuitenkin olla maksimi). Olivia Rouge järjestää workshoppeja pääasiassa Tampereella tanssistudio Razzmatazzilla, sekä Orivedellä, mutta on mahdollista pyytää opettamaan myös muille paikkakunnille. 

Burleskityöpajojen hinnat alkaen(esim. polttarit): 170€/h/7hlöön asti, jonka jälkeen 20€/hlö. Isompien ryhmien kanssa hinnasta sovitaan erikseen. Studion vuokra kuuluu hintaan. Työpajoja on saatavana myös pitempinä projekteina!