PALVELUTOlivia Rouge's School of Burlesque tarjoaa monenlaisia erilaisia työpajoja erilaisille ryhmille ja myös yksityishenkilöille Tampereella ja myös tarvittaessa muihin kaupunkeihin!

Työpajat sopivat loistavasti esimerkiksi polttareihin, työpaikan virkistyspäiviin sekä vaikka vain ystäväporukan illanvietoksi! Osassa työpajoista on mainittuna alustavia hintoja, mutta suosituksena on, että kiinnostuneet tiedustelevat aina etukäteen hinnat sähköpostitse oliviarouge at gmail.com
Lisäksi kannattaa tarkastaa tulevat workshopit-välilehti, sieltä löytyy tuoreimmat tiedot tulevista työpajoista!

Burleskiworkshopit:

Kuva: Niina Tapojärvi

Workshopit ovat mitä mainioimpia ideoita esim. polttari-iltojen ohjelmaan tai syntymäpäiväsankareille. Workshopeissa voidaan yhdistellä erilaisia burleskin osa-alueita täysin asiakkaan toiveiden mukaisesti, mutta tässä on joitain esimerkkejä, mitä tunneilla voidaan opettaa: - perus burleskiliikkeistä (bump'n'grind, shimmy & shake ym.) - voidaan tehdä oma korerografia, jonka polttari / synttäriporukka yhdessä opettelevat esim. johonkin toivottuun kappaleeseen - Tiettyjen vaatekappaleiden sensuellia pois ottamista (esim. hanskat, sukat ym.) ja yleinen propsien hyväksikäyttö (tuoli, puuhkat ym.) - Tasseliworkshop, joko vain tasselien pyörityksen saloihin opettamista tai sekä pyörityksen opetusta, että itse tasselien valmistuksen opetusta.

Suosituin tapa viettää burleskiworkshop on yleensä koreografia, johon on liitetty joitakin vaatekappaleiden riisuntaa!
Kaikki workshopit ovat mahdollisia joko yksityistunteina tai isommalle porukalle (20hlöä alkaa kuitenkin olla maksimi). Olivia Rouge järjestää workshoppeja Tampereella tanssistudiossa jossa käy itsekin harjoittelemassa esityksiään, mutta on mahdollista pyytää opettamaan myös muille paikkakunnille. Burleskityöpajojen hinnat alkaen(esim. polttarit): 150€/h/7hlöön asti, jonka jälkeen 20€/hlö. Isompien ryhmien kanssa hinnasta sovitaan erikseen. Studion vuokra kuuluu hintaan. Työpajoja on saatavana myös pitempinä projekteina! 
Työpajat järjestetään useimmiten Tanssistudio Razzmatazzilla.


Beginner's Class - alkeisintensiiviviikonloppu:

 Kuva: Niina Tapojärvi


Supersuosittu alkeisintensiiviviikonloppu burleskin pauloissa! Viikonlopun aikana tutustutaan burleskiin taiteenlajina, sen historiaan ja eri tyyleihin. Kurssilla opetellaan kävelyä, olemusta, lavakarisman kasvattamista ja lisäksi perinteisimpiä burleskiliikkeitä. Lisäksi harjoitellaan vaatekappaleiden (hanskat, lantiohuivi ym.) riisuntaa ja opetellaan myös koreografiaa. 

Viikonlopusta sanottua:

"Kaikki huomioon ottava opettaja, ihana tunnelma tunnilla"
"Tosi mukava kurssi ja vetäjä!"
"Aivan mahtava tunelma! Jännitin alussa, mutta kurssin myötä rohkeus kasvoi ja sytytti ehdottomasti burleskin innon vielä kovempaa!

Vintage Look Workshopit:

 Kuva: Tuta Pollari
 
Tällä kurssilla on tarkoituksena opetella helpohkoja kampaustekniikoita, joilla saat itsesi loihdittua hiuksesi suosikki vuosikymmenesi tyylin mukaisesti! Käymme läpi eri tekniikoita 30-60 luvuilta, opettelemme erilaisten kiharoiden tekoa, asusteiden käyttöä ja myös erilaisia kampauksia. Punaisena lankana kuitenkin, että kaikki olisi melko helposti toteutettavissa myös kotona! Työpajassa pyritään käymään läpi eri hiustenpituuksiin sopivia kampauksia, mutta luonnollisesti suurin osa opittavista kampauksista sopii hieman pidemmille hiuksille.

Lisäksi workshopissa opettelemme muutamia meikkiniksejä vintage-tyyliseen meikkiin.


Make it Sparkle!-esiintymisasujen koristelutyöpaja

Viikonlopun intensiivikurssi esiintymisasujen ja niiden koristelun taitamisessa on täällä! Olivia Rouge Shop muuntautuu askartelupajaksi. Sopii loistokkaasti burleski-, drag- sekä muille lavaesiintyjille, jotka haluavat loistaa lavalla asujen ja asusteiden kera!

Kurssilla käydään läpi mm. seuraavia asioita:
- Asujen Do's & Dont's (erityisesti burleskiesiintyjille, jotka riisuvat vaatteita lavalla)
- Materiaalivalinnat
- Koristelutekniikat/kikat asuihin ja propseihin
- Mistä materiaaleja kannattaa hankkia
 


From Market to Market - markkinointityöpajat

Oletko jo esiintynyt burleskipiireissä jonkin verran tai olet aloitusruudussa ja kaipaat apua markkinoinnin kanssa? Olivia Rouge rientää apuun! Tässä työpajassa keskitytään seuraaviin asioihin:

- Miten markkinoida itseään esiintyjänä?
- Mitä materiaaleja markkinointia varten tarvitaan?
- Etiketti ja käyttäytyminen
- Nettisivujen kokoaminen helposti
- Esityksiin panostaminen

Ja pähkinänkuoressa kaikki mahdolliset työkalut, joiden kautta voit saada keikkoja paremmin ja tuoda itsesi tunnetuksi!


Where do I even begin?- työpaja esiintymisestä kiinnostuneille aloittelijoille

Haikailetko burleskilavalle yleisöä viihdyttämään, mutta et tiedä mistä alottaisit tai mitä tulee ottaa huomioon? Olivia Rouge rientää apuun! Tässä työpajassa pääasiassa on keskustella ja vastailla kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin, mitä uuden burleskitulokkaan mielessä mahtaakaan pyöriä. Oli sitten mietinnän kohteena tuleva musiikki, esityksen teema, mistä kerätä inspiraatiota tai mikä tahansa muu kysymys, täällä niihin vastataan! Kurssilla tutustutaan myös erilaisiin burleskin tyyleihin ja do's & don'ts-osastoon numeronrakennuksen kannalta.

 
Coaching Classes - valmennuskurssit

Onko suuntana jo esiintymislavat, mutta kaipaat apua numerosi kanssa? Olivia Rouge on täällä sinua auttamassa! Alkuvuodesta 2016 on mahdollista osallistua Coaching-tunneille Olivian opastuksella, jossa tarkoituksena on auttaa tulevia soolo- tai duoesiintyjiä heidän numeroidensa rakentamisessa. Kurssi on siis tarkoitettu henkilöille, joilla on jo jonkinlaista tietoa burleskista ja ovat oikeasti suuntaamassa esiintymislavoille! Kyseessä ei siis ole alkeiskurssi, missä tutustutaan burleskiin yleisesti tai muu vastaava.


"Coaching kurssi on ihan loistava, kaikki mitä tarvii kun on ekaa kertaa kiipeämässä lavalle! Niin paljon apua jopa sellaisissakin asioissa mitä ei edes tienny kuuluvan koko kuvioon, se kurssi on joka pennin arvoinen!!!!


Showgirls- esiintyvä burleskiryhmä

Keväällä 2016 Olivia aloitti uuden projektinsa ensimmäisen esiintyvän oppilasryhmänsä valmennuksella. Ryhmän tarkoituksena on esiintyä samaan tapaan kuin muutkin burleskiesiintyjät. Haku on päättynyt kevään esiintyvään ryhmään, mutta tulevaisuudessa saattaa olla uusia hakuja auki!

Pin-up Posing- poseerauskurssit

Kuva: Mikaela Holmberg

Tässä työpajassa painotamme enemmän pin-up henkisiin kuvausasentoihin, mutta pajassa käydään läpi myös yleispäteviä vinkkejä kuvaustilanteeseen, eli vaikka perinteinen pin-up ei välttämättä olisi juuri sinun juttusi, niin varmasti löydät vinkkejä myös muunlaisiin kuvaustilanteisiin!

Työpajassa opit mm:

- Poseerauksen perusasiat
- Ilmeet ja käsien asennot
- Oman vartalon käyttö kuvaustilanteessa
- Rekvisiitan käyttäminen ja vaatteiden valinta
- Kuvan käyttöoikeudet


Yksityistunnit


Olivialta saa myös apua yksityistuntien muodossa, jos ryhmässä harjoittelu ei ole sinun juttusi. Hän auttaa myös mielellään vaikka numeron viimeistelyn suhteen, jos haluat viime hetken vinkkejä ennen virallista esiintymistäsi. Hinnat 70€/h, sarjat sovitaan erikseen määrän mukaan.

Räätälöidyt työpajat 

Etkö löydä haluamaasi työpajaa valikoimasta? Ei hätää, Olivia voi räätälöidä juuri SINUN toiveidesi mukaisen työpajan! Ole rohkeasti yhteydessä sähköpostitse ja kerro toiveistasi!