tiistai 3. lokakuuta 2017


BEHIND THE SCENES - WORKSHOP
11.11.2017 11-13 @ Kuntomaailma, Jyväskylä

Tämä kurssi sopii niin aloittelevalle, harkitsevalle kuin myös jo esiintyvälle, miehille, naisille, KAIKILLE burleskista viehättyneille!

Tunneille ei tarvitse pukeutua mitenkään erityiseisesti (tai siis jos haluaa niin toki!) emme pidä liikunnallista/koreografia-kurssia. Pääasiassa siis istumme ja juttelemme, eli muistiinpanovälineet voi toki ottaa mukaan.

Kurssilla saat vinkkejä ja neuvoja mm. seuraavien osa-alueiden osalta:
- itsensä markkinointi tuottajan näkökulmasta + etiketti
- asujen do's & dont's
- musiikin käyttö esityksissä
- hahmon luonti
+ jos on paljon vasta-alkajia, niin voimme käydä myös läpi mistä aloittaa-tyyppisiä asioita.

Lisäksi käytämme aikaa lopuksi myös aikaa halutessanne numeroiden läpikäyntiin ja voitte kysellä Olivialta mieltä askarruttavia asioita, liittyivät ne sitten vaikka esiintymisasuun tai vaikka Olivian kissoihin... :)

Olivia Rouge on suomalainen burleskiesiintyjä- ja opettaja. Hän on esiintynyt vuodesta 2008 lähtien ympäri Suomea, mutta myös ulkomailla kuten Las Vegasissa, New Yorkissa ja Roomassa. Olivia luotsaa myös omaa Olivia Rouge's School of Burlesqueta, sekä valmentaa Vermillion Dames burleskiryhmää ja opettaa burleskin viikkotunteja Tanssistudio Razzmatazzilla kotikaupungissaan Tampereella.

Liisää Oliviasta sekä School of Burlesquesta:
www.oliviarouge.com
www.schoolofburlesque.fi

Kurssi pidetään Kuntomaailman torikeskuksen toimipisteessä. Saavuthan paikalle ajoissa jotta pääsemme aloittamaan heti klo 11.

Sitovat ilmoittautumiset rosetta.sweet@outlook.com
Hinta 35e.

Ilmoittautumalla mukaan 10.10 mennessä osallistut Glitter Carnival lipun arvontaan! Glitter Carnival järjestetään Ilokivessä 11.11 ja myös ihana Olivia Rouge nähdään lavalla, jopa kahteen kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti