keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Olivian työpajat Unique Art Tattoo Festivalien yhteydessä 30.7, Hämeenlinnassa!


Tervetuloa mukaan Olivia Rougen työpajakimaraan Unique Art Tattoo Festivalien yhteyteen! 30.7 on tarjolla kolme erilaista työpajaa Olivian opastamana. Sitovat ilmoittautumiset kaikkiin pajoihin sähköpostitse oliviarouge at gmail.com!

Kuinka markkinoida itseään?- työpaja:
Kurssi alkaa 30.7.2016 Klo: 13:00-14:00
Workshop tapahtuu Suistoklubilla, käynti Verkatehtaan sisäpihalta.
Hinta: 20€

Oletko esiintyvä artisti tai jokin muu taiteilija, joka haluaisi tuoda omaa työtään esille, mutta markkinointi tökkii? Ei hätää, Olivia Rouge rientää apuun!

Tässä työpajassa keskitytään seuraaviin asioihin:

Miten markkinoida itseään esiintyjänä (pääasiassa burleskiesiintyjän näkökulmasta, mutta pätee myös muihin aloihin!)
Mitä materiaaleja markkinointia varten tarvitaan?
Etiketti ja käyttäytyminen
Some ja nettisivut (huom! Emme tee nettisivuja kurssilla, mutta kerrotaan mitä siellä tulisi olla jne.)

Ja pähkinänkuoressa kaikki mahdolliset työkalut, joiden kautta voit saada keikkoja paremmin ja tuoda itseäsi tunnetuksi!

Olivia Rouge on esiintynyt burleskipiireissä vuodesta 2008 ja ollut näin yksi Suomen ensimmäisistä myös ammattikseenkin burleskia tekevistä esiintyjistä. Esiintymisuransa lisäksi Olivia mm. opettaa viikottaisia burleskitunteja ja järjestää erilaisia työpajoja. Hän on myös tunnettu tapahtumatuottaja ja on valmistunut myös markkinointiviestinnän ammattilaiseksi ja täten hoitaa kaiken yrityksensä markkinoinnin ja brändäyksen itse.

Työpajaan tarvitset mukaan muistiinpanovälineet ja halutessasi tietokoneen/padin tai vastaavan, lisäksi voit valmistautua kysymyksien kera. Työpajassa ei käydä läpi mitään yksittäisiä numeroideoita tai koreografiallisia asioita burleskiesityksiin liittyen, vaan painotetaan ainoastaan yleisesti markkinointiin.

Kurssiin liittyvät kyselyt ja oman paikan varaus kurssilta osoitteessa: oliviarouge@gmail.com


Pin-up Posing- työpaja:
Kurssi alkaa 30.7.2016 Klo: 14:00-15:30
Workshop tapahtuu Suistoklubilla, käynti Verkatehtaan sisäpihalta.
Hinta: 25 €

Oletko aina halunnut tuoda parhaat puolesi esiin kuvaustilanteissa, mutta et oikein tiedä miten? Olivia Rouge saapuu apuun! Vuodesta 2008 burleskiesiintyjänä, burleskiopettajana, alternative-mallina, tuottajana ja vaatesuunnitelijana toiminut Olivia Rouge kertoo tässä 1,5h työpajassa kaikki mahdolliset vinkit, mitä sinun tulee tietää poseeraamisesta, kuvaustilanteessa olemisesta sekä sopimusasioista.

Tässä työpajassa painotamme enemmän pin-up henkisiin kuvausasentoihin, mutta pajassa käydään läpi myös yleispäteviä vinkkejä kuvaustilanteeseen, eli vaikka perinteinen pin-up ei välttämättä olisi juuri sinun juttusi, niin varmasti löydät vinkkejä myös muunlaisiin kuvaustilanteisiin!

Työpajassa opit mm:
Poseerauksen perusasiat
Ilmeet ja käsien asennot
Oman vartalon käyttö kuvaustilanteessa
Rekvisiitan käyttäminen ja vaatteiden valinta
Kuvan käyttöoikeudet

Kurssille tarvitset mukaan:

Mieluiten vartalonmyötäiset vaatteet (esim, toppi ja legginsit).
Ota lisäksi oma kamera mukaan.

Lisäinfoa opettajasta:

www.oliviarouge.com

facebook.com/OliviaRougeEntertainment

Kursseihin liittyvät kyselyt sekä oman paikkasi varaus kurssilta osoitteessa: oliviarouge@gmail.com.


Burleskialkeet työpaja:

Kurssi alkaa 30.7.2016 Klo: 15:45-17:15
Workshop tapahtuu Suistoklubilla, käynti Verkatehtaan sisäpihalta.
Hinta: 25 €

Tule mukaan ihanan inspiroivaan ja hyväntuuliseen workshopiin, josta ei voi lähteä kuin hymy huulilla!

Järjestäjänä toimii Olivia Rouge, Suomen burleskiskenen yksi eniten keikkailevista ja muutoin kulttuuriin vaikuttavista tekijöistä, hänet tunnetaan myös virallisena Burleskinstituutin opettajana. Olivia Rouge on esiintynyt vuodesta 2008 lähtien Suomen suvessa ja kesäöissä aina lapin paukkupakkasiin asti, sekä kansainvälisesti muun muassa Las Vegasista New Yorkin kautta Italiassa, Lontoossa ja Amsterdamissa. Olivia opettaa myös suosittuja viikottaisia burleskitunteja Razzmatazz-tanssistudiolla muiden työpajojen ohella ja lisäksi hän tuottaa kuukausittaista burleskitapahtumaa Teerenpeli Teasea Tampereella. Hänet tunnetaan erityisesti monipuolisena esiintyjänä ja hänen repertuaaristaan löytyy kaikkea klassisesta humoristiseen.

Tässä pajassa käydään läpi burleskin historiaa, burleskin ele- ja liikekieltä, pienten vaatekappaleiden riisuntaa (hanskat, lantiohuivi jne.) ja tehdään helppo improvisaatiopainotteinen koreografia.


Tunnilla ei ole alastomuutta!!

Kurssi soveltuu kaikille 18-vuotta täyttäneille ikään, kokoon tai sukupuoleen katsomatta (käymme läpi asioita hyvin naisellisin ottein). Kurssille voi osallistua kaikki aiheesta kiinnostuneet, olitpa täysin keltanokka, hieman esiintynyt tai vain uusia elämyksiä etsivä. Osallistuminen ei vaadi tanssitaustaa tai aiempaa kokemusta esiintymisestä.

Tunnille tarvitset mukaan:

Vartalonmyötäiset vaatteet, esim. toppi ja legginsit
Korkokengät (ei kiilakorkoja, mieluiten korkokengät, joilla pystyy kävelemäänkin! Ei rikkinäisiä korkolappuja!)
lantion ympärille menevä huivi
halutessasi omat pitkät satiinihanskat (näitä saatavilla lainaan myös työpajasta)

Kursseihin liittyvät kyselyt sekä oman paikkasi varaus kurssilta osoitteessa: oliviarouge@gmail.com.