keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Viimeiset vapaat kesälauantait ja tulevia työpajoja!

Kesän 2016 viimeiset vapaat kesälauantaiajat burleskipolttareille ovat:

9.7 muutama haja-aika
16.7 klo 12:30-13:30
6.8 ennen klo 16


Jos muita päiviä vielä haikailee polttariohjelmalle, niin yhteyttä toki voi ottaa ja elokuun lopusta eteenpäin on myös jonkin verran aikoja vapaana! Mikäli ohjelmaa kaivataan jollekin toiselle päivämäärälle, niin ohjaamme mielellään kiinnostuneet muille taitaville opettajille. Ota siis yhteyttä oliviarouge at gmail.com mikäli haluat ikimuistoisen burleskitunnin polttareihin!

Muita loppukesän polttareita Tampereella:

Pin-up posing with Olivia Rouge 19.6.2016

Olivia Rouge & Tampere Burlesque presents - Pin-up Posing with Olivia Rouge!

Oletko aina halunnut tuoda parhaat puolesi esiin kuvaustilanteissa, mutta et oikein tiedä miten? Olivia Rouge rientää apuun! Vuodesta 2008 burleskiesiintyjänä, burleskiopettajana, alternative-mallina, tuottajana ja vaatesuunnitelijana toiminut Olivia Rouge kertoo tässä 1,5h työpajassa kaikki mahdolliset vinkit, mitä sinun tulee tietää poseeraamisesta, kuvaustilanteessa olemisesta sekä sopimusasioista.

Tässä työpajassa painotamme enemmän pin-up henkisiin kuvausasentoihin, mutta pajassa käydään läpi myös yleispäteviä vinkkejä kuvaustilanteeseen, eli vaikka perinteinen pin-up ei välttämättä olisi juuri sinun juttusi, niin varmasti löydät vinkkejä myös muunlaisiin kuvaustilanteisiin!

Työpajassa opit mm:

- Poseerauksen perusasiat
- Ilmeet ja käsien asennot
- Oman vartalon käyttö kuvaustilanteessa
- Rekvisiitan käyttäminen ja vaatteiden valinta
- Kuvan käyttöoikeudet


Kurssille tarvitset mukaan:

Korkokengät (ei platform-korkoja) ja liikkumiseen sopivat, mieluiten vartalonmyötäiset vaatteet (esim, toppi ja legginsit).
Ota lisäksi oma kamera mukaan.

Työpajan hinta 35€/hlö. Ilmoittaudu nimelläsi ja puhelinnumerollasi sähköpostitse 03.06.2016 mennessä osoitteeseen oliviarouge(a)gmail.com), jolloin saat tarkemmat ohjeet workshoppiin osallistumisesta, yleisistä infoista ja laskun työpajasta.

Ilmoittautuminen on SITOVA ja peruutettavissa ainoastaan force majeuren sattuessa. Sairastapauksissa vaaditaan sairaanhoitajan todistuksen maksun palauttamiseksi. Vaihtoehtoisesti voit myös myydä paikan kurssilta vaikka jollekin kaverillesi, jos et itse pääsekään paikalle!

Kurssille otetaan max. 14 osallistujaa. Kurssi järjestetään kun osallistujia on vähintään kuusi henkilöä.

Kurssi järjestetään osoitteessa:
Tanssistudio Razzmatazz
Satakunnankatu 18 A
33210 Tampere (2. kerros)

Lisätietoja sähköpostitse oliviarouge(a)gmail.comBrainstorming with Stella & Olivia 19.6.2016 


Burleskiesitykseen liittyy monenlaisia mielikuvia: loistelias puvustus, näyttävä rekvisiitta kuten viuhkat ja puuhkat, musiikki, tanssi… Toimiva esitys on kuitenkin enemmän kuin
osiensa summa. Mistä esitystä siis kannattaa lähteä rakentamaan? Mistä aloitetaan?

Olivia Rouge ja Stella Polaire järjestävät nyt yhdessä työpajan, jossa keskitytään vastaamaan tähän kysymykseen. Esimerkkien, omakohtaisten kokemusten ja keskustelun kautta
pohditaan, millaiset numerot ovat toimivia, mitä rekvisiittaa kannattaa käyttää ja milloin, ja millaiset elementit vaikuttavat esityksen kokonaisuuteen.

HUOM! Valmista ideaa tai aihetta ei tarvitse olla. Pajan aikana jokaiselle osallistujalle tarjoutuu mahdollisuus miettiä yhdessä Olivian, Stellan ja muiden osallistujien kanssa sitä, mistä numeroa voisi lähteä rakentamaan ja millaisia elementtejä siihen voisi tuoda.

Keskustelemme musiikkivalinnoista, puvustusratkaisuista, rekvisiitan käytöstä ja tarinankerronnasta.

Stella Polaire ja Olivia Rouge ovat molemmat esiintyneet vuodesta 2008 lähtien ja heidän repertuaaristaan löytyy hyvin erilaista esitystä erilaisten inspiraatioiden saattelemana. Nämä turbonaiset ovat myös uunituoreen Tampere Burlesque-yhdistyksen takana.

Tunti järjestetään 19.6 klo 11:30-13:30 Tanssistudio Razzmatazzin tiloissa osoitteessa
Satakunnankatu 18, 2krs.

Työpajan hinta on 30€/hlö
Ilmoittautuminen sähköpostitse tampereburlesque at gmail.com. Huom! Ilmoittautuminen on SITOVA ja peruutettavissa ainoastaan force majeuren sattuessa. Sairastapauksissa vaaditaan sairaanhoitajan todistuksen maksun palauttamiseksi. Vaihtoehtoisesti voit myös myydä paikan kurssilta vaikka jollekin kaverillesi, jos et itse pääsekään paikalle!

Paja toteutuu jos ilmoittautuneita on yli 6, max. osallistujamäärä 10.


MINICoaching Classes 10.7.2016!


Onko suuntana jo esiintymislavat, mutta kaipaat apua numerosi kanssa? Olivia Rouge on täällä sinua auttamassa! Nyt on mahdollista osallistua mini Coaching-tunneille Olivian opastuksella, jossa tarkoituksena on auttaa tulevia soolo- tai duoesiintyjiä heidän numeroidensa rakentamisessa. Kurssi on siis tarkoitettu henkilöille, joilla on jo jonkinlaista tietoa burleskista ja ovat oikeasti suuntaamassa esiintymislavoille! Kyseessä ei siis ole alkeiskurssi, missä tutustutaan burleskiin yleisesti tai muu vastaava :)

Voit siis osallistua tunneille jo valmiin, puolivalmiin tai vaikka vain ideatasolla olevan numeron kanssa ja yhteistuumin varmistetaan, että numerosta tulee mahdollisimman loistokas! Kurssille osallistuvat henkilöt voivat olla Teerenpeli Tenderfeet-iltaan hakevia tai muuten vaan numeron kanssa pähkäileviä henkilöitä! Coachingiin osallistuvilla on hyvät mahdollisuudet päästä myös esiintymään johonkin tapahtumaan tulevaisuudessa!

Kurssi koostuu yhdestä yhteisestä intensiivipäivästä ja tämän lisäksi mahdollisista kotitehtävistä. Kurssin jälkeen Olivia voi olla online-apua kurssilaisille heidän numeroidensa kanssa. Kurssilla ei varsinaisesti tehdä yhteisiä koreografioita.

Tunneilla voit oppia mm. seuraavia asioita:

- kuinka valita oikean musiikin ja miksata sen
- vastaukset kaikkiin mahdollisiin vaatetuskysymyksiin ja ongelmiin
- koreografiallisia vinkkejä
- hahmon luomista
- miten mainostaa itseään ja saada keikkoja
- kokonaisuuden hiomista

Käymme siis ensin läpi näitä yhteisiä asioita n. 1,5h ajan, jonka jälkeen perehdytään kaikkien omiin esityksiin (3h ajan). Riippuen osallistujien määrästä jokaisella on n. 20min aikaa esitellä oma numeronsa ja saada neuvoja/vinkkejä/mielipiteitä. Myös muiden henkilöiden esittelyiden aikana voi avautua itselle paljon asioita!

Opintokokonaisuuden hinta 80€/hlö. Mahdolliset duoesiintyjät hinta on 60€/hlö, eli molemmat maksavat omat osuutensa kurssista. Summa kokonaisuudessaan tulee maksaa ennen kurssin alkua. Myös osamaksu onnistuu, mutta summa tulee olla maksettuna kokonaisuudessaan ennen tuntia.

Kurssille mahtuu 8 hlöä, kurssi toteutetaan, jos osallistujia on 5.

Tunnit järjestetään sunnuntana 10.7.2016 klo 11-16:00
Tanssistudio Razzmatazzin tiloissa osoitteessa
Tanssistudio Razzmatazz
Satakunnankatu 18 A
33210 Tampere (2. kerros)

Ilmoittautumiset osoitteeseen oliviarouge at gmail.com - HUOM! Ainoastaan sähköpostitse tehty ilmoittautuminen on pätevä ja ilmottautuminen on SITOVA, kurssimaksua ei palauteta muuta kuin force majeuren sattuessa tai lääkärintodistuksella! Kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä, eli ole nopea!